Wash World

Wash World er en bilvask udbyder, som tilbyder vaskeabonnementer, hvor du kan vaske din bil lige så tosset, du vil, i alle deres bilvaske rundt om I landet for et fast månedligt beløb. Abonnementer er ikke bindende, og priserne er lavere end nogen andre steder.

UDFORDRINGEN

Wash Worlds tidligere website var bygget som en integreret del af deres CRM system. Eftersom de skiftede til et nyt CRM system, var det nødvendigt med et nyt tidssvarende website, som skulle fungere som bindeled mellem CRM systemet og vaskehallernes terminaler ved hjælp af API integrationer. Derudover skulle websitet indeholde et avanceret brugeradministrationssystem, hvor man nemt får overblik over alle typer medlems- og brugsstatistikker.

LØSNINGEN

imangu byggede en platform baseret på den nyeste udgave af Drupal, Drupal 8. Websitet blev nemt integreret med CRM systemet igennem API’er og vi udviklede API’er til vaskehallernes terminaler. Brugeradministrationssystemet henter information både på brugerniveau og generelt niveau fra både vaskehallernes terminaler og CRM systemet for at skabe så præcist et overblik som muligt.

RESULTATET

Websites front end er lækkert designet og er naturligvis 100% responsivt, så det står flot både på en laptop og en mobiltelefon. Brugervenligheden er i forsædet, så det er nemt og simpelt for brugere at købe abonnement.

Bag scenen fungerer sitet som bindeled mellem vaskehaller og CRM system. Drupal er en fremtidssikret platform, hvor sikkerheden er i top.

Wash World Case Image
TEKNOLOGIER

Wash World er udviklet og designet fra bunden af imangu. Nedenstående teknologier er brugt i løbet af udviklingen og planlægningen, som varede 6 måneder.

Project Management
Analysis
Design
REST API integrationer
Drupal Commerce
Responsive design
Drupal CMS
IP Camera integration
Hosting
Rasmus Bengtsen
Projektleder
Rasmus Bengtsen