Skip to main content
AWS & Azure servers

AWS & Azure servers

AWS & Azure servers

AWS & Azure er de to af de mest populære cloud computing-platforme, der bruges på verdensplan. Begge platforme tilbyder en bred vifte af cloud-tjenester, såsom hosting, storage, computing, analyse og netværk.

Azure:
Azure er en kraftfuld cloud-baseret platform til opbygning og implementering af applikationer, administreret gennem Microsoft Azure-portalen. Det inkluderer værktøjer, tjenester, biblioteker og SDK'er, der giver dig alt, hvad du behøver for at bygge apps på nettet, mobil eller IoT-enheder.

AWS:
Fordelene ved at bruge AWS er, at du får pålideligheden og skalerbarheden af ​​cloud computing uden behov for at administrere servere. Det automatiserer mange af de opgaver, du selv skulle have gjort i et fysisk miljø, så du kan fokusere på vigtigere ting som at skrive kode eller tilføje funktioner.

What to choose?
Hos imangu har vi IT-specialister til begge platforme, Azure er ikke nødvendigvis bedre end AWS, det hele afhænger af det udviklede projekt, kravene og køreplanen for fremtidig udvikling. Når vi udvikler et projekt, vil vi guide dig til at træffe det bedste valg til din app, hjemmeside eller platform.

Se referencer med denne teknologi

 Hvorfor bruger så mange virksomheder AWS & Azure-servere?

Har du et projekt?

Klar til at realisere dine drømme?