Skip to main content
Projektplanlægning

Planlægning

Skal vi hjælpe med at udvikle og designe dit digitale projekt? Få uforpligtende sparring og et budget.

Før vi skriver så meget som en linje kode, tilbyder vi at gennemløbe en både kreativ og analytisk funderet konceptudviklingsfase, som et isoleret og mindre for-projekt. Der fokuseres på problemstilling og brugerrejsen, og der arbejdes målrettet henimod et gennemarbejdet digitalt koncept komplet med visuel prototype og udviklingsplan, som kan benyttes til brugertests, afprøvning af antagelser, optimering af forretningsplan og til at overbevise stakeholders og investorer.

Mange af vores kunder kommer til os i et tidligt stadie, enten fordi de har fået en super idé, eller har en problemstilling til digitalisering. Vi starter således ofte op med en tankespire, som skal næres for at blomstre til et implementeringsklart digitalt forretningskoncept. Igennem vores mangeårige virke, har vi lært at de bedste projekter udvikles på baggrund af sådanne solide digitale koncepter.

Det er vigtigt at modne idéer og få kortlagt detaljerne før vi begiver os ud i selve programmeringen af et helt nyt projekt. Hvad end der er tale om et værktøj til internt brug organisationen, en app til jeres kunder, brugerstyring af hardware (IoT), tale-genkendelse (Machine Learning), en genial startup idé, eller noget helt andet, så har vi som oftest prøvet det før og kan byde ind med både analytisk, teknisk, kreativ og brugerorienteret ekspertise.

Se referencer med denne ydelse

Skal vi hjælpe med at udvikle og designe dit digitale projekt? Få uforpligtende sparring og et budget.

Processen for Projektplanlægning

  1. Workshops
  2. UI
  3. Design
Workshops

Forretningsmodellen skabes

Tid
1-5 uger
imangus team
Kunde | Projekt Manager | Salgsansvarlig

Vi arbejder vi med udviklingen af konceptet via ugentlige workshops og løbende dialog, og fokus er fra start på bruger-rejsen. Til at starte med, vil vi primært lytte og stille både dybdegående og kritiske spørgsmål, for at få en god forståelse for projektet og slutbrugernes behov.

Løbende byder vi ind med forslag og konkret viden, og allerede ved anden workshop vil vi typisk begynde at visualisere og lave flow-charts. Imellem workshops, vil vi være i løbende kontakt og der vil være adgang til at det vi laver i vores online miljø, hvor der også kan kommenteres, og stilles spørgsmål, deles filer og inspiration.

På workshops går vi i dybden med ugens arbejde, og træffer beslutninger i fællesskab. Imellem workshops, vil vores kreative afdeling arbejde videre med projektet, baseret på de læringer vi opnår gennem workshops, og eventuelle analyser udføres imellem tiden, så vi er klædt godt på til at træffe beslutninger på den følgende workshop.   

Forretningsmodellen skabes
UI

Beskriver og visualiser konceptet

Tid
1-5 uger
imangus team
Kunde | Projekt Manager | Designer

Når UX-design er færdigt og i har godkendt appens arkitektur, vil vores kreative grafiske designere påbegynde arbejdet med at udarbejde et lækker og strømlinet, endeligt grafisk design. Dette kaldes også for User Interface design på engelsk, eller blot UI-design.

Der tages udgangspunkt i wireframes, og i kundens design/brandbook. Ved nye projekter udvikles først en visuel identitet med logo, designstil, farvetema, fonttyper og eventuelle illustrationer. Vi starter typisk med at lave designoplæg på én hovedside, og når vi er blevet enige om dens udtryk, kan vi fortsætte med de næste.

I denne isolerede planlægningsfase, er det typisk kun nødvendigt at designe de endelige skærmbilleder for 4-6 hovedsider, for at kunne præsentere konceptet til interessenter og potentielle investorer. 

Beskriver og visualiser konceptet
Design

Designet færdigøres

Tid
1-5 uger
imangus team
Kunde | Projekt Manager | Designer

Sideløbende med udviklingen af UI-design, vil vi typisk drøfte valg af platforme og teknologier. Der skal træffes endelige beslutninger om hvorvidt der udvikles til iOS og Android, back-end framework, og hvilken teknologi der er mest hensigtsmæssig at udvikle selve appen i.

Når dette er på plads, og når UI-design er på plads, så er vi klar til at afrunde projektet med en konkret udviklingsplan, budget samt eventuelle skriftlige løsningspecifikationer.

Baseret på projektets kompleksitet, samt jeres behov og præferencer, skræddersyes det fremadrettede samarbejde med udvikling, og videreudvikling enten AGILT eller i versionslanceringer.

Designet færdigøres

Har du et projekt?

Klar til at realisere dine drømme?