Skip to main content
Lav en App

Lav en App

Hos imangu har vi lavet apps siden teknologien vandt frem og vi har undervejs forfinet vores process for at lave succesfulde apps.

Først og fremmest er det utroligt vigtigt, at man har et stærkt hold bag sig, som dækker de forskellige baser med stor erfaring og ekspertise. Derfor sammensætter og tilpasser vi løbende et hold af eksperter og for at sikre den røde tråd, har alle vores kunder både en dansk konsulent og en erfaren IT projektleder tilknyttet. For at optimere sandsynligheden for succés, er det nemlig ikke nok med erfarne programmører. Koncept og brugerflade udtænkes og testes i detaljen, så de modsvarer den viden og de kvalificerede antagelser vi sammen udvikler om brugernes behov. Appen skal selvfølgelig også have et lækkert design, og sidst men ikke mindst er det ufatteligt vigtigt at kvalitetsikre inden man lancerer.

Når man skal lave en app, er der et utal af både tekniske og forretningsmæssige muligheder, men også faldgruber man skal undgå. Vores danske konsulenter er derfor uddannet til at stille de rigtige spørgsmål, sætte sig ind i kundens situation, og har stor indsigt i digitale forretninger samt de teknologiske muligheder. Jeres projektleder har adskillige års erfaring indenfor IT-udvikling og konceptudvikling/UX-design, og vil agere torvholder på projektet, og forme processen og produktet i løbende samarbejde med jer.

Se referencer med denne ydelse

Vi har stor erfaring med at udvikle apps til både iOS- og Android. Vores ekspertise varierer fra simple apps, spil til store virksomhedsløsninger.

Processen for App Udvikling

  1. UX
  2. UI
  3. Udvikling
  4. Lancering
  5. Drift
Konceptudvikling

Forretningsmodellen skabes

Tid
1-5 uger
imangus team
Kunde | Projekt Manager | Salgsansvarlig

For at vi kan sikre os, at vi får det bedste ud af din ide, tilbyder vi en brainstorming fase, hvor vi i samarbejde med dig går igennem alle app’ens funktioner, og analyserer jeres forretning og kundebehov. Undervejs stiller vi kritiske spørgsmål, og kommer med konstruktive forslag baseret på vores erfaringer. Efterfølgende vil vi også være i stand til at give dig et fast pris tilbud, med udgangspunkt i hvor mange ressourcer det kræver at udvikle dit projekt.

Konceptudvikling
Planlægning

Beskriver og visualiser konceptet

Tid
1-5 uger
imangus team
Kunde | Projekt Manager | Salgsansvarlig

En planlægningsfase hos imangu, er en detaljeret og visuel gennemarbejdelse af konceptet. Denne plan indeholder tekniske specifikationer, flow-charts, wireframes (virtuel model af app’en), det visuelle koncept samt grafisk design af appen, og en detaljeret oversigt over udviklingsopgaver og milepæle.

Planlægning
Udvikling

Kodning, kodning, kodning...

Tid
1-12 uger
imangus team
Kunde | Projekt Manager | Udviklere

Udviklingen starter så snart planlægningen er færdig og godkendt af dig. Udviklingsfasen bliver ledet af den samme projektleder, som har lavet planlægningen og følger dig igennem hele projektet.

Du kan følge udviklingen på tæt hold igennem vores projektstyringssystem, og du vil hurtigt modtage de første udgaver af app’en, som du kan teste på din egen smartphone. Hvis du har ændringer eller spørgsmål, kan du nemt rapportere dem i projektstyringssystemet. Alle spørgsmål og anmodninger bliver tildelt din projektleder.

Udvikling
Lancering

Det store øjeblik

Tid
1-3 dage
imangus team
Kunde | Projekt Manager | Udviklere

Når app’en er klar til lancering, hjælper vi dig med at oprette en udviklerkonto hos Google og Apple. Processen tager et par dage. Det er vigtigt, at din app bliver udgivet på din egen App Store konto, da den fremtidige succes kommer til at knytte sig til app’ens ejer.

Lancering
Drift

Sørger for at alt fungerer som det skal

Tid
imangus team
Kunde | Projekt Manager | Udviklere

Når app’en er lanceret, tilbyder imangu at stå for vedligeholdelse og fremtidig udvikling på app’en. Vi kan også overvåge, hvordan app’en præsterer og sikrer at app’en altid er online.

Vi tilbyder at konsultere løbende omkring de teknologiske og forretningsmæssige muligheder for videreudvikling, og du vil naturligvis have adgang til de samme udviklere og projektledere, som var med til at bygge app’en til at starte med.

Drift & videreudvikling

Har du et projekt?