Skip to main content
APP UDVIKLING

App Teknologier

Skal der udvikles en Native iOS app & Android App, en Hybrid App eller måske noget helt tredje så som en Progressive Web App?

Da den første Smartphone blev udgivet i 1994, havde den ca 10 indbyggede apps. Over 10 år senere, i 2007/2008, åbnede Apple dog op for at iOS Apps kunne udvikles af tredjeparts virksomheder. Google fulgte trop få år senere, og siden er markedet eksploderet. I 2017, havde 41% procent af alle danske smartphone ejere således installeret mere end 20 apps udover de preinstallerede, og over 2/3 dele havde mere end 10 tredjeparts apps installeret.

I dag eksisterer der et hav af teknologiske muligheder, og det kan være svært at navigere i for den uerfarne. App markedet er kæmpe stort og stigende, men samtidig viser brugerne sig kritiske, og utålmodige med dårlige brugeroplevelser. Derfor er det alfa omega, at de rette teknologier vælges til projektet, og at både teknologi, kode og design er i højeste kvalitet. Derfor bruger vores konsulenter meget tid på indledningsvist at sparre med jer om projektet, samt rådgive om de teknologier, som passer bedst til netop jeres behov. Det gør vi ganske gratis og uforpligtende, da vi har erfaret, at det succesfulde samarbejde er forudsat af, at vi i fællesskab vælger de rigtige digitale løsninger. Både til dagens og morgendagens udfordringer.

Se referencer med denne ydelse

Skal der udvikles en Native iOS app & Android App, en Hybrid App eller måske noget helt tredje så som en Progressive Web App?

App Teknologier

  1. Native
  2. iOS
  3. Android
  4. Hybrid
  5. React
Konceptudvikling

Forretningsmodellen skabes

Tid
1-5 uger
imangus team
Kunde | Projekt Manager | Salgsansvarlig

For at vi kan sikre os, at vi får det bedste ud af din ide, tilbyder vi en brainstorming fase, hvor vi i samarbejde med dig går igennem alle app’ens funktioner, og analyserer jeres forretning og kundebehov. Undervejs stiller vi kritiske spørgsmål, og kommer med konstruktive forslag baseret på vores erfaringer. Efterfølgende vil vi også være i stand til at give dig et fast pris tilbud, med udgangspunkt i hvor mange ressourcer det kræver at udvikle dit projekt.

Konceptudvikling
Planlægning

Beskriver og visualiser konceptet

Tid
1-5 uger
imangus team
Kunde | Projekt Manager | Salgsansvarlig

En planlægningsfase hos imangu, er en detaljeret og visuel gennemarbejdelse af konceptet. Denne plan indeholder tekniske specifikationer, flow-charts, wireframes (virtuel model af app’en), det visuelle koncept samt grafisk design af appen, og en detaljeret oversigt over udviklingsopgaver og milepæle.

Planlægning
Udvikling

Kodning, kodning, kodning...

Tid
1-12 uger
imangus team
Kunde | Projekt Manager | Udviklere

Udviklingen starter så snart planlægningen er færdig og godkendt af dig. Udviklingsfasen bliver ledet af den samme projektleder, som har lavet planlægningen og følger dig igennem hele projektet.

Du kan følge udviklingen på tæt hold igennem vores projektstyringssystem, og du vil hurtigt modtage de første udgaver af app’en, som du kan teste på din egen smartphone. Hvis du har ændringer eller spørgsmål, kan du nemt rapportere dem i projektstyringssystemet. Alle spørgsmål og anmodninger bliver tildelt din projektleder.

Udvikling
Lancering

Det store øjeblik

Tid
1-3 dage
imangus team
Kunde | Projekt Manager | Udviklere

Når app’en er klar til lancering, hjælper vi dig med at oprette en udviklerkonto hos Google og Apple. Processen tager et par dage. Det er vigtigt, at din app bliver udgivet på din egen App Store konto, da den fremtidige succes kommer til at knytte sig til app’ens ejer.

Lancering
Drift

Sørger for at alt fungerer som det skal

Tid
imangus team
Kunde | Projekt Manager | Udviklere

Når app’en er lanceret, tilbyder imangu at stå for vedligeholdelse og fremtidig udvikling på app’en. Vi kan også overvåge, hvordan app’en præsterer og sikrer at app’en altid er online.

Vi tilbyder at konsultere løbende omkring de teknologiske og forretningsmæssige muligheder for videreudvikling, og du vil naturligvis have adgang til de samme udviklere og projektledere, som var med til at bygge app’en til at starte med.

Drift & videreudvikling

Har du et projekt?