Skip to main content
APP UDVIKLING

App Teknologier

Skal der udvikles en Native iOS app & Android App, en Hybrid App eller måske noget helt tredje så som en Progressive Web App?

Da den første Smartphone blev udgivet i 1994, havde den ca 10 indbyggede apps. Over 10 år senere, i 2007/2008, åbnede Apple dog op for at iOS Apps kunne udvikles af tredjeparts virksomheder. Google fulgte trop få år senere, og siden er markedet eksploderet. I 2017, havde 41% procent af alle danske smartphone ejere således installeret mere end 20 apps udover de preinstallerede, og over 2/3 dele havde mere end 10 tredjeparts apps installeret.

I dag eksisterer der et hav af teknologiske muligheder, og det kan være svært at navigere i for den uerfarne. App markedet er kæmpe stort og stigende, men samtidig viser brugerne sig kritiske, og utålmodige med dårlige brugeroplevelser. Derfor er det alfa omega, at de rette teknologier vælges til projektet, og at både teknologi, kode og design er i højeste kvalitet. Derfor bruger vores konsulenter meget tid på indledningsvist at sparre med jer om projektet, samt rådgive om de teknologier, som passer bedst til netop jeres behov. Det gør vi ganske gratis og uforpligtende, da vi har erfaret, at det succesfulde samarbejde er forudsat af, at vi i fællesskab vælger de rigtige digitale løsninger. Både til dagens og morgendagens udfordringer.

Se referencer med denne ydelse

Skal der udvikles en Native iOS app & Android App, en Hybrid App eller måske noget helt tredje så som en Progressive Web App?

App Teknologier

  1. Native
  2. iOS
  3. Android
  4. Hybrid
  5. React
Lille

Til det lille projekt

Tid
1-5 uger
imangus team
Kunde | Projekt Manager | App Udvikler

Et eksempel på en simpel App kunne være Lommelygte Appen, som er en standard app på de fleste telefoner. Den kræver ingen App-server, hvortil data sendes og modtage, og funktionelt udnyttes en integreret API til det hardware som eksisterer i telefonen. Dertil kommer skræddersyet design én til to sidetyper, udvikling af visuel identitet (logo, farvetema, fontyper, designstil), samt kvalitetssikring.

75+ Arbejdstimer

Den Lille
Mellem

Appen hvor der er brug for en back-end

Tid
1-5 uger
imangus team
Kunde | Projekt Manager | Salgsansvarlig

Denne type apps vil typisk have behov for en app-server, således at appen har online database den kan kommunikere med, samt en dynamisk back-end, hvor der kan redigeres i indhold. Derudover kan der være behov for en eller to mere simple integrationer til andre systemer og tredjeparts software, så som fx. Google Maps, betalingsgateway, Salesforce etc.

350+ Arbejdstimer

Den Mellem
Store

Appen der har det hele

Tid
12-36 uger
imangus team
Kunde | Projekt Manager | Udviklere

I dette leje, vil Appen typisk have én eller flere unikke brugertyper, med dertilhørende login og brugeradministration i back-end. Der kan være in-app købsmuligheder, adskillige bruger-funktioner og en eller flere integrationer til eksterne systemer. Skellet er stort i pris, da de mest komplekse apps på markedet i praksis har kostet op mod flere millioner. Penge som selvfølgelig er blevet investeret løbende over en årrække.

700+ Arbejdstimer

Den Store
Komplekse

Den komplette skræddersyede app

Tid
36-72 uger
imangus team
Kunde | Projekt Manager | Udviklere

Komplekse App Systemer har flere brugerflader, fx både en app og en hjemmeside med brugerlogin, hvor nogle eller alle app-funktioner også kan udføres. Det kan være software systemer, hvor et windows-program også har en App brugerflade, som fx. et call-center system. Det kan også være IoT systemer med hardware integrationer, såsom automatiserede vaskehaller, eller alarm-systemer, eller apps med komplekse AI eller Machine Leraning funktionalitet. Eller det kan være flådestyring til den store fragtvirksomhed, eller ERP, CRM, Busines intelligence Software eller andre typer systemer med App-brugerflader til den etablerede virksomhed, som ønsker at eje deres egen software.

1000+ Arbejdstimer

Den Komplekse
React

React

Tid
imangus team
Kunde | Projekt Manager | Udviklere

React Native er Facebooks hybrid framework til appudvikling, som benytter JavaScript og JSX. Ligesom ved Xamarin skal der derfor kun udvikles én app til de to styresystmer iOS og Android. Det er dog stadig nødvendigt med native justeringer til hvert platform. React Native apps udvikles hos imangu af eksperter, suppleret af vores native udviklingshold.

+ Lever næsten op til Native performance ved simple apps.

+ Offline funktionalitet

+ Færre udviklingstimer end ved Native

+ Adgang til enhedens andre Apps

- Dårlig performance og stabilitet ved krævende funktioner/udregninger og tung grafik.

- Lavere sikkerhed grundet et JavaScript baseret bibliotek

- Forsinkede opdateringer styresystems relaterede justeringer.

- Fuld afhængighed af tredjepartssystem og dermed Facebook koncernens regler.

React Native App - Hybrid

Har du et projekt?