Skip to main content
App Udvikling

App Udvikling

Vi har stor erfaring med at udvikle apps til både iOS- og Android. Vores ekspertise varierer fra simple apps, spil til store virksomhedsløsninger.

Appudvikling er vores kernekompetence, og vi har været med på smartphone rejsen fra dag 1. Vores kundeportefolie spænder fra C100 virksomheder til spændende startups, og så har vi erfaring med alt fra simple apps, til IoT og Machine Learning. 

Vi synes, det er sjovt at udvikle apps hos imangu, og vi tror på, at vores kunders succes er vores succes. Første skridt er kortlægning og analyse af behov og målgruppe, hvorefter vi i fælleskab modner idéer og udvikler projektet til et bæredygtigt digitalt koncept. Vores kreative afdeling sørger for at vi sammen udvikler en brugerrejse der både rammer plet og har et strømlinet og tidsvarende grafisk udtryk, og når konceptet er klart, har vi mere end 50 specialister i folden til få omsat konceptet til kode. Det gør os i stand til at udvikle selv de mest avancerede apps på markedet, uden at gå på kompromis med brugervenligheden. 

Se referencer med denne ydelse

Vi har stor erfaring med at udvikle apps til både iOS- og Android. Vores ekspertise varierer fra simple apps, spil til store virksomhedsløsninger.

Processen for App Udvikling

  1. Konceptudvikling
  2. Planlægning
  3. Udvikling
  4. Lancering
  5. Drift
Konceptudvikling

Forretningsmodellen skabes

Tid
1-5 uger
imangus team
Kunde | Projekt Manager | Salgsansvarlig

For at vi kan sikre os, at vi får det bedste ud af din ide, tilbyder vi en brainstorming fase, hvor vi i samarbejde med dig går igennem alle app’ens funktioner, og analyserer jeres forretning og kundebehov. Undervejs stiller vi kritiske spørgsmål, og kommer med konstruktive forslag baseret på vores erfaringer. Efterfølgende vil vi også være i stand til at give dig et fast pris tilbud, med udgangspunkt i hvor mange ressourcer det kræver at udvikle dit projekt.

Konceptudvikling
Planlægning

Beskriver og visualiser konceptet

Tid
1-5 uger
imangus team
Kunde | Projekt Manager | Salgsansvarlig

En planlægningsfase hos imangu, er en detaljeret og visuel gennemarbejdelse af konceptet. Denne plan indeholder tekniske specifikationer, flow-charts, wireframes (virtuel model af app’en), det visuelle koncept samt grafisk design af appen, og en detaljeret oversigt over udviklingsopgaver og milepæle.

Planlægning
Udvikling

Kodning, kodning, kodning...

Tid
1-12 uger
imangus team
Kunde | Projekt Manager | Udviklere

Udviklingen starter så snart planlægningen er færdig og godkendt af dig. Udviklingsfasen bliver ledet af den samme projektleder, som har lavet planlægningen og følger dig igennem hele projektet.

Du kan følge udviklingen på tæt hold igennem vores projektstyringssystem, og du vil hurtigt modtage de første udgaver af app’en, som du kan teste på din egen smartphone. Hvis du har ændringer eller spørgsmål, kan du nemt rapportere dem i projektstyringssystemet. Alle spørgsmål og anmodninger bliver tildelt din projektleder.

Udvikling
Lancering

Det store øjeblik

Tid
1-3 dage
imangus team
Kunde | Projekt Manager | Udviklere

Når app’en er klar til lancering, hjælper vi dig med at oprette en udviklerkonto hos Google og Apple. Processen tager et par dage. Det er vigtigt, at din app bliver udgivet på din egen App Store konto, da den fremtidige succes kommer til at knytte sig til app’ens ejer.

Lancering
Drift

Sørger for at alt fungerer som det skal

Tid
imangus team
Kunde | Projekt Manager | Udviklere

Når app’en er lanceret, tilbyder imangu at stå for vedligeholdelse og fremtidig udvikling på app’en. Vi kan også overvåge, hvordan app’en præsterer og sikrer at app’en altid er online.

Vi tilbyder at konsultere løbende omkring de teknologiske og forretningsmæssige muligheder for videreudvikling, og du vil naturligvis have adgang til de samme udviklere og projektledere, som var med til at bygge app’en til at starte med.

Drift & videreudvikling

Har du et projekt?

Klar til at realisere dine drømme?