Skip to main content
Hvad Koster App Udvikling?

Hvad Koster App Udvikling?

Hvad Koster en App?

App udvikling er en kompleks størrelse, ligesom al andet IT udvikling. Et vellykket appudviklings projekt kræver derfor specialister, og prisen varierer afhængigt af projektets omfang og kompleksitet. Hos imangu har vi udviklet Apps siden 2008, og vores erfaring gør os i stand til at estimere projekter på forhånd, så kontakt os endelig og få lidt gratis sparring med en konsulent, samt et prisestimat.

Prisen handler kort sagt om udviklingstid, dvs. hvor mange timers arbejde det pågældende projekt tager. Der er dog mange faktorer, som spiller ind, når arbejdstiden skal estimeres på forhånd. Derfor bruger vi også god tid på at sparre om projektet indledningsvist, og vi gør det uden beregning. Under denne indledningsvise sparring, hjælper vi med at afrunde konceptet, og søger i fællesskab at besvare en række grundlæggende spørgsmål.

Denne dialog udmunder så efterfølgende i et konkret prisestimat eller et decideret fast pris tilbud. Det drejer sig bl.a. om design, funktioner og system integrationer. Derudover kommer de teknologier man vælger at benytte, herunder hvilket kodesprog og framework man vælger at arbejde i. Læs evt. mere om App teknologier her:  App teknologier her. 

Se referencer med denne ydelse

Hvad Koster en App?

Priseksempler

  1. Lille
  2. Mellem
  3. Store
  4. Komplekse
Lille

Til det lille projekt

Tid
3-5 uger
imangus team
Projektleder | Designer | App Udvikler | Test Ingeniør

Et eksempel på en simpel App kunne være Lommelygte Appen, som er en standard app på de fleste telefoner. Den kræver ingen App-server, hvortil data sendes og modtage, og funktionelt udnyttes en integreret API til det hardware som eksisterer i telefonen. Dertil kommer skræddersyet design én til to sidetyper, udvikling af visuel identitet (logo, farvetema, fontyper, designstil), samt kvalitetssikring.1

75+ Arbejdstimer

Den Lille
Mellem

Appen hvor der er brug for en back-end

Tid
6 -12 uger
imangus team
Projektleder | Designer | App & Back-end Udviklere | Test Ingeniør

Denne type apps vil typisk have behov for en app-server, således at appen har online database den kan kommunikere med, samt en dynamisk back-end, hvor der kan redigeres i indhold. Derudover kan der være behov for en eller to mere simple integrationer til andre systemer og tredjeparts software, så som fx. Google Maps, betalingsgateway, Salesforce etc.

350+ Arbejdstimer

Den Mellem
Store

Appen der har det hele

Tid
+12 Uger
imangus team
Projektleder | Designer | App & Back-end Udviklere | Test Ingeniør

I dette leje, vil Appen typisk have én eller flere unikke brugertyper, med dertilhørende login og brugeradministration i back-end. Der kan være in-app købsmuligheder, adskillige bruger-funktioner og en eller flere integrationer til eksterne systemer. Skellet er stort i pris, da de mest komplekse apps på markedet i praksis har kostet op mod flere millioner. Penge som selvfølgelig er blevet investeret løbende over en årrække.

600+ Arbejdstimer

Den Store
Komplekse

Den komplette skræddersyede app

Tid
+18 Uger
imangus team
Projektleder | Designer | App & Back-end Udviklere | Test Ingeniør

Komplekse App Systemer har flere brugerflader, fx både en app og en hjemmeside med brugerlogin, hvor nogle eller alle app-funktioner også kan udføres. Det kan være software systemer, hvor et windows-program også har en App brugerflade, som fx. et call-center system. Det kan også være IoT systemer med hardware integrationer, såsom automatiserede vaskehaller, eller alarm-systemer, eller apps med komplekse AI eller Machine Learning funktionalitet. Eller det kan være flådestyring til den store fragtvirksomhed, eller ERP, CRM, Busines intelligence Software eller andre typer systemer med App-brugerflader til den etablerede virksomhed, som ønsker at eje deres egen software.

1000+ Arbejdstimer

Den Komplekse

Har du et projekt?

Klar til at realisere dine drømme?