Skip to main content
Konceptudvikling

Konceptudvikling

Skal vi hjælpe med at udvikle og designe et digitalt koncept?

Før vi skriver så meget som en linje kode, tilbyder vi at gennemløbe en både kreativ og analytisk funderet konceptudviklingsfase, som et isoleret og mindre for-projekt. Der fokuseres på problemstilling og brugerrejsen, og der arbejdes målrettet henimod et gennemarbejdet digitalt koncept komplet med visuel prototype og udviklingsplan, som kan benyttes til brugertests, afprøvning af antagelser, optimering af forretningsplan og til at overbevise stakeholders og investorer.

Mange af vores kunder kommer til os i et tidligt stadie, enten fordi de har fået en super idé, eller har en problemstilling til digitalisering. Vi starter således ofte op med en tankespire, som skal næres for at blomstre til et implementeringsklart digitalt forretningskoncept. Igennem vores mangeårige virke, har vi lært at de bedste projekter udvikles på baggrund af sådanne solide digitale koncepter. Det er vigtigt at modne idéer og få kortlagt detaljerne før vi begiver os ud i selve programmeringen af et helt nyt projekt. Hvad end der er tale om et værktøj til internt brug organisationen, en app til jeres kunder, brugerstyring af hardware (IoT), tale-genkendelse (Machine Learning), en genial startup idé, eller noget helt andet, så har vi som oftest prøvet det før og kan byde ind med både analytisk, teknisk, kreativ og brugerorienteret ekspertise.

Som led i planlægningen af dit projekt, får i tildelt både en konsulent på vores kontor i København med erfaring i digitale forretningskoncepter, samt en projektleder med stor ekspertise i udvikling af digitale brugerflader. Gennem ugentlige workshops, løbende dialog, relevante analyser, og visualisering af skærmbilleder i wireframes, flowcharts og klikbare prototyper, kommer vi rundt i alle hjørner og kortlægger utvetydigheder. Inden vi afrunder, udvikles det endelige grafiske koncept og der udarbejdes et budget, samt en konkret plan for udvikling og organiseringen af samarbejdet fremadrettet, hvad end der skal arbejdes AGILT eller i større versionslanceringer.

Se referencer med denne ydelse

Konceptudvikling

Processen for Konceptudvikling

  1. Konceptudvikling
  2. Planlægning
Konceptudvikling

Forretningsmodellen skabes

Tid
1-5 uger
imangus team
Kunde | Projekt Manager | Salgsansvarlig

For at vi kan sikre os, at vi får det bedste ud af din ide, tilbyder vi en brainstorming fase, hvor vi i samarbejde med dig går igennem alle app’ens funktioner, og analyserer jeres forretning og kundebehov. Undervejs stiller vi kritiske spørgsmål, og kommer med konstruktive forslag baseret på vores erfaringer. Efterfølgende vil vi også være i stand til at give dig et fast pris tilbud, med udgangspunkt i hvor mange ressourcer det kræver at udvikle dit projekt.

Konceptudvikling
Planlægning

Beskriver og visualiser konceptet

Tid
1-5 uger
imangus team
Kunde | Projekt Manager | Salgsansvarlig

En planlægningsfase hos imangu, er en detaljeret og visuel gennemarbejdelse af konceptet. Denne plan indeholder tekniske specifikationer, flow-charts, wireframes (virtuel model af app’en), det visuelle koncept samt grafisk design af appen, og en detaljeret oversigt over udviklingsopgaver og milepæle.

Planlægning

Har du et projekt?

Klar til at realisere dine drømme?