Skip to main content
Konceptudvikling

Konceptudvikling

Skal vi hjælpe med at udvikle og designe et digitalt koncept?

Før vi skriver så meget som en linje kode, tilbyder vi at gennemløbe en både kreativ og analytisk funderet konceptudviklingsfase, som et isoleret og mindre for-projekt. Der fokuseres på problemstilling og brugerrejsen, og der arbejdes målrettet henimod et gennemarbejdet digitalt koncept komplet med visuel prototype og udviklingsplan, som kan benyttes til brugertests, afprøvning af antagelser, optimering af forretningsplan og til at overbevise stakeholders og investorer.

Mange af vores kunder kommer til os i et tidligt stadie, enten fordi de har fået en super idé, eller har en problemstilling til digitalisering. Vi starter således ofte op med en tankespire, som skal næres for at blomstre til et implementeringsklart digitalt forretningskoncept. Igennem vores mangeårige virke, har vi lært at de bedste projekter udvikles på baggrund af sådanne solide digitale koncepter. Det er vigtigt at modne idéer og få kortlagt detaljerne før vi begiver os ud i selve programmeringen af et helt nyt projekt. Hvad end der er tale om et værktøj til internt brug organisationen, en app til jeres kunder, brugerstyring af hardware (IoT), tale-genkendelse (Machine Learning), en genial startup idé, eller noget helt andet, så har vi som oftest prøvet det før og kan byde ind med både analytisk, teknisk, kreativ og brugerorienteret ekspertise.

Som led i planlægningen af dit projekt, får i tildelt både en konsulent på vores kontor i København med erfaring i digitale forretningskoncepter, samt en projektleder med stor ekspertise i udvikling af digitale brugerflader. Gennem ugentlige workshops, løbende dialog, relevante analyser, og visualisering af skærmbilleder i wireframes, flowcharts og klikbare prototyper, kommer vi rundt i alle hjørner og kortlægger utvetydigheder. Inden vi afrunder, udvikles det endelige grafiske koncept og der udarbejdes et budget, samt en konkret plan for udvikling og organiseringen af samarbejdet fremadrettet, hvad end der skal arbejdes AGILT eller i større versionslanceringer.

 

Se referencer med denne ydelse

Konceptudvikling

Concept Development Process

  1. Workshops
Workshops
Tid
1-5 weeks
imangus team
Customer | Project Manager | Sales Associate

Vi arbejder vi med udviklingen af konceptet via ugentlige workshops og løbende dialog, og fokus er fra start på bruger-rejsen. Til at starte med, vil vi primært lytte og stille både dybdegående og kritiske spørgsmål, for at få en god forståelse for projektet og slutbrugernes behov. Løbende byder vi ind med forslag og konkret viden, og allerede ved anden workshop vil vi typisk begynde at visualisere og lave flow-charts. Imellem workshops, vil vi være i løbende kontakt og der vil være adgang til at det vi laver i vores online miljø, hvor der også kan kommenteres, og stilles spørgsmål, deles filer og inspiration. På workshops går vi i dybden med ugens arbejde, og træffer beslutninger i fællesskab. Imellem workshops, vil vores kreative afdeling arbejde videre med projektet, baseret på de læringer vi opnår gennem workshops, og eventuelle analyser udføres imellem tiden, så vi er klædt godt på til at træffe beslutninger på den følgende workshop.   

Har du et projekt?