Skip to main content
Konceptudvikling

Konceptudvikling

Skal vi hjælpe med at udvikle og designe et digitalt koncept?

Før vi skriver så meget som en linje kode, tilbyder vi at gennemløbe en både kreativ og analytisk funderet konceptudviklingsfase, som et isoleret og mindre for-projekt. Der fokuseres på problemstilling og brugerrejsen, og der arbejdes målrettet henimod et gennemarbejdet digitalt koncept komplet med visuel prototype og udviklingsplan, som kan benyttes til brugertests, afprøvning af antagelser, optimering af forretningsplan og til at overbevise stakeholders og investorer.

Mange af vores kunder kommer til os i et tidligt stadie, enten fordi de har fået en super idé, eller har en problemstilling til digitalisering. Vi starter således ofte op med en tankespire, som skal næres for at blomstre til et implementeringsklart digitalt forretningskoncept. Igennem vores mangeårige virke, har vi lært at de bedste projekter udvikles på baggrund af sådanne solide digitale koncepter. Det er vigtigt at modne idéer og få kortlagt detaljerne før vi begiver os ud i selve programmeringen af et helt nyt projekt. Hvad end der er tale om et værktøj til internt brug organisationen, en app til jeres kunder, brugerstyring af hardware (IoT), tale-genkendelse (Machine Learning), en genial startup idé, eller noget helt andet, så har vi som oftest prøvet det før og kan byde ind med både analytisk, teknisk, kreativ og brugerorienteret ekspertise.

Som led i planlægningen af dit projekt, får i tildelt både en konsulent på vores kontor i København med erfaring i digitale forretningskoncepter, samt en projektleder med stor ekspertise i udvikling af digitale brugerflader. Gennem ugentlige workshops, løbende dialog, relevante analyser, og visualisering af skærmbilleder i wireframes, flowcharts og klikbare prototyper, kommer vi rundt i alle hjørner og kortlægger utvetydigheder. Inden vi afrunder, udvikles det endelige grafiske koncept og der udarbejdes et budget, samt en konkret plan for udvikling og organiseringen af samarbejdet fremadrettet, hvad end der skal arbejdes AGILT eller i større versionslanceringer.

Se referencer med denne ydelse

Konceptudvikling

Processen for Konceptudvikling

  1. Konceptudvikling
  2. Planlægning
Konceptudvikling

Forretningsmodellen skabes

Tid
1-5 uger
imangus team
Kunde | Projekt Manager | Salgsansvarlig

Med henblik på at maksimere værdien af din idé, tilbyder vi en kreativ brainstormingfase, hvor vi i tæt samarbejde med dig gennemgår alle appens funktioner og foretager en grundig analyse af din forretningsstruktur og kundebehov. Vi stiller kritiske spørgsmål og præsenterer konstruktive forslag baseret på vores omfattende erfaring. Efter denne fase kan vi udarbejde et skræddersyet fast prisforslag, som tager højde for de nødvendige ressourcer til at realisere dit projekt. På den måde sikrer vi, at din idé bliver omsat til en vellykket virkelighed.

Konceptudvikling
Planlægning

Beskriver og visualiser konceptet

Tid
1-5 uger
imangus team
Kunde | Projekt Manager | Salgsansvarlig

Imangu's planlægningsfase er en omhyggelig og visuelt fokuseret proces, der dybdegående udforsker konceptet. I denne fase udarbejder vi tekniske specifikationer, udvikler flowcharts, opretter wireframes (virtuelle app-modeller), definerer det visuelle koncept og skaber appens grafiske design. Samtidig udarbejder vi en udførlig oversigt over udviklingsopgaver og fastsætter milepæle, hvilket giver en klar vej for projektets fremdrift og sikrer, at alle aspekter er nøje gennemtænkt og struktureret inden selve udviklingsfasen.

Planlægning

Har du et projekt?

Klar til at realisere dine drømme?