Skip to main content
Visit Fyn

Visit Fyn

Visit Fyn er en dansk turistorganisation, hvis primære formål er at tiltrække udenlanske turister til fyn og deres storbyer.

Kunde
Visit Fyn
Ydelser
Web Udvikling & Asien
Teknologier
Drupal CMS
PHP
Tidslinje
6 month
l1

Højdepunkter

Udfordringen

Visit Fyn har, grundet særligt H.C. Andersens popularitet i østen, en særskilt afdeling med fokus på at tiltrække kinesiske turister. Med udgangspunkt i imangu store ekspertise indenfor Kinesisk e-handel, kom Visit Fyn til os med ønsket om at få udviklet en ny kinesisk sproget hjemmeside, som skulle markedsføre Fyn i Kina. Målet var således at benytte H.C. Andersens popularitet til at skabe interesse omkring fyn, dets byer og seværdigheder. Endvidere havde Visit Fyn brug for en partner, som også kunne agere konsulent ift. hvordan e-handel og marketing udføres i Kina, herunder udglatning af bureaukratiske forhindringer, markedsanalyse mm. 

Løsningen

imangu foreslog at udvikle hjemmesiden med udgangspunkt en lokalt hosted Drupal CMS (Content Management System), for at opnå optimal tilgængelighed i Kina. Da de fleste kinesere primært har adgang til internettet via deres mobiltelefoner, foreslog vi at udvikle hjemmesiden i et fuldt responsivt design med fokus på optimering til mobile skærme. I praksis betyder dette, at hjemmesiden står flot på alle skærmtyper og smartphones. Med udgangspunkt i vores erfaringer med det kinesiske marked foreslog vi desuden at hjemmesiden skulle integreres med de mest benyttede sociale medieplatforme i Kina, og tilbød i forlængelse heraf både at stå for SEM (Search Engine Marketing) samt SEO (Search Engine Optimization).

Resultatet

Visit Fyns kinesiske hjemmeside er en utroligt flot side med et design, hvor magien i H.C. Andersens eventyr rammesætter en fortælling om Fyn, som møder den potentielle kinesiske turist i øjenhøjde. Siden er indekseret og optimeret i forhold til Baidu (Kinesisk svar på Google), og imangu har sørget for at alle bureaukratiske hurdles er overkommet, herunder ICP (Internet Content Provider) registrering, som er påkrævet for alle hjemmesider i Kina. 

ti1

Har du et projekt?

Tal med vores professionelle udviklere og få vores uforpligtende feedback på dit projekt eller din idé. Tøv ikke med at kontakte os i dag, vi svarer altid inden for 24 timer.