Skip to main content
VIA University College

VIA University College

VIA University College tilbyder uddannelsesprogrammer inden for sundhed, social uddannelse, undervisning, teknologi og design. De har et stærkt fokus på Kina og har rekrutteringscenter i Chengdu, Sichuan.

Kunde
VIA University College
Ydelser
Web Udvikling & Asien
Teknologier
Drupal CMS
PHP
Tidslinje
6 måneder
l1

Højdepunkter

Udfordringen

På baggrund af VIA University College´s fokus på Kina havde de brug for en ny kinesisk versions af deres hjemmeside. Denne skulle være i overensstemmelse med den internationale version hvad angik indhold, struktur og design.

I relation til indhold ønskede VIA University College en fleksibel, modulbaseret løsning i stedet for en node-baseret løsning. Dette skulle gøre det muligt for dem nemt at lave mange forskellige sideskabeloner med forskellige indholdstyper.

Løsningen

Vi skar indhold ned til 11 indholdsmoduler, der kan indsættes og redigeres på alle sider, mens siderne frit kan struktureres i en tree-menu. Hver side kan således tilpasses fuldstændigt, og denne ret enkle løsning gør det muligt for VIA University College at efterligne den internationale version af deres hjemmeside.

Resultatet

Slutprodukter er en af de mest fleksible hjemmesider vi har lavet. Produkter har givet VIA University College fuld rådighed til at skabe enhver kombination af indhold de ønsker. Samtidig er designet skarp og responsiv, hvilket sikre en stor brugeroplevelse på tværs af alle typer enheder.

t1

Har du et projekt?

Tal med vores professionelle udviklere og få vores uforpligtende feedback på dit projekt eller din idé. Tøv ikke med at kontakte os i dag, vi svarer altid inden for 24 timer.