URBAN GYM

Ren Træning - Urban Gym er til entusiasten, der går op i kvalitetsudstyr og lækre omgivelser. Ingen personale, ingen brusere, alt er automatiseret for at give den bedst mulige pris. Imangu udviklede Uban Gyms hjemmeside integreret med CRM system.

UDFORDRINGEN

Urban Gym havde brug for en innovativ og fuldt responsiv hjemmeside til deres banebrydende fitness koncept. Sideløbende er hjemmesiden desuden tiltænkt som en portal til nye medlemmer, hvorfra dette også er det eneste sted brugerne kan købe medlemskab. Derfor var det nødvendigt at hjemmesiden skulle være fuldt integreret med Urban Gym´s CRM-systemer.

OUR LØSNINGEN

Vi udviklede urbangym.dk i Drupal CMS i henhold til meget specifikke og tilpassede specifikationer. Brugeradministration blev direkte integreret med kundens CRM-system, hvilket skulle sikrer en problemfri overførsel af data og på det højeste niveau i relation til informationssikkerhed, samtidig med vigtigheden i at sørge for at brugerne får fuld kontrol over deres medlemskab via hjemmesiden.

Front end er fuldt responsiv og udviklet med parallax effekter.

RESULTATET

Den færdige hjemmeside er visuelt fantastisk med parallax effekter og gifs, der gør den virkelig levende, hvilket også formår at gøre det til en glæde at navigere rundt på både på desktop og mobil.

Den komplekse CRM-integration kører problemfri i den administrative del, og brugerne har altid fuld adgang til at styre deres medlemskab direkte på hjemmesiden.

Brugerdefineret applikation af datalagering sikrer, at Urban Gym altid kan spore brugeradfærd effektivt på hjemmesiden og i portalen.

Urban Gym Case Image
TEKNOLOGIER

URBAN GYM er udviklet og designet fra bunden af imangu. Nedenstående teknologier er brugt i løbet af udviklingen og planlægningen, som varede 4 måneder.

Project Management
Analysis
Design
Responsive design
Drupal CMS
REST API
Rasmus Bengtsen
Projektleder
Rasmus Bengtsen

imangu har for Fitness World A/S har stået for udviklingen af urbangym.dk. Et kompliceret projekt med flere samarbejdspartnere, som har skullet arbejde sammen på tværs af landegrænser. Vi har været utroligt tilfredse med imangu indsats. De er nemme at få fat i når en opgave skal løses, og deres hovedudvikler har været rigtig dygtig til at sætte sig ind i vores måde at drive forretning på. Sitet bliver nu driftet af imangu og de opgaver, som efterfølgende er kommet, bliver løst hurtigt og effektivt.

Ole Søvsø Nielsen
Digital Development Manager
Urban Gym