Skip to main content
URBAN GYM

URBAN GYM

Ren Træning - Urban Gym er til entusiasten, der går op i kvalitetsudstyr og lækre omgivelser. Ingen personale, ingen brusere, alt er automatiseret for at give den bedst mulige pris. Imangu udviklede Uban Gyms hjemmeside integreret med CRM system.

Kunde
URBAN GYM
Ydelser
Planlægning & Web Udvikling
Teknologier
Drupal CMS
PHP
Tidslinje
6 måneder
l1

Højdepunkter

Udfordringen

Urban Gym havde brug for en innovativ og fuldt responsiv hjemmeside til deres banebrydende fitness koncept. Sideløbende er hjemmesiden desuden tiltænkt som en portal til nye medlemmer, hvorfra dette også er det eneste sted brugerne kan købe medlemskab. Derfor var det nødvendigt at hjemmesiden skulle være fuldt integreret med Urban Gym´s CRM-systemer.

Løsningen

Vi udviklede urbangym.dk i Drupal CMS i henhold til meget specifikke og tilpassede specifikationer. Brugeradministration blev direkte integreret med kundens CRM-system, hvilket skulle sikrer en problemfri overførsel af data og på det højeste niveau i relation til informationssikkerhed, samtidig med vigtigheden i at sørge for at brugerne får fuld kontrol over deres medlemskab via hjemmesiden.

Front end er fuldt responsiv og udviklet med parallax effekter.

Resultatet

Den færdige hjemmeside er visuelt fantastisk med parallax effekter og gifs, der gør den virkelig levende, hvilket også formår at gøre det til en glæde at navigere rundt på både på desktop og mobil.

Den komplekse CRM-integration kører problemfri i den administrative del, og brugerne har altid fuld adgang til at styre deres medlemskab direkte på hjemmesiden.

Brugerdefineret applikation af datalagering sikrer, at Urban Gym altid kan spore brugeradfærd effektivt på hjemmesiden og i portalen.

Har du et projekt?

Tal med vores professionelle udviklere og få vores uforpligtende feedback på dit projekt eller din idé. Tøv ikke med at kontakte os i dag, vi svarer altid inden for 24 timer.