Skip to main content
SIM Supply

SIM Supply

SIM Supply er en førende udbyder af SIM-kort til GSM-systemer, herunder alarmer og varmepumper. Vores mål er at tilbyde brugere den bedste løsning til styring af deres udstyr til overkommelige priser uden bindingsperioder. Med deres pålidelige SIM-kort kan brugerne nemt styre deres udstyr og modtage beskeder, hvilket giver dem større fleksibilitet og bekvemmelighed i deres daglige liv. 

Kunde
SIM Supply
Ydelser
Planlægning & Web Udvikling
Teknologier
Drupal CMS
PHP
Tidslinje
6 month

Højdepunkter

Udfordringen

SIM Supply havde brug for en web platform, hvor de kan sælge og administrere SIM kort, som før udelukkende blev solgt igennem distributører. Brugere skulle derfor have mulighed for at købe, aktivere og administrere op til flere SIM kort abonnementer på platformen.

Løsningen

Imangu tog hånd om hele design- og planlægningsprocessen for platformen, der blev bygget på den moderne teknologi af Drupal 8. Vi sikrede, at alle de nødvendige funktioner blev implementeret på en smidig og brugervenlig måde. Derudover integrerede vi problemfrit med netværksudbyderens API, så SIM-kort aktivering og administration kunne udføres på en enkel og effektiv måde.

Resultatet

Det færdige site er overskuligt, med et klart og simpelt design, der er fuldt responsivt og tilpasser sig elegant til forskellige enheder. Brugere oplever en problemfri og intuitiv købsoplevelse, hvor de nemt kan erhverve, aktivere og administrere deres SIM-kortabonnement(er) direkte på platformen. Det brugervenlige interface gør det muligt for kunderne at tilpasse deres abonnementer, overvåge deres dataforbrug og få adgang til kundesupport med lethed. Vi er begejstrede over det positive feedback, vi har modtaget fra SIM Supply og deres kunder, og vores arbejde har været med til at positionere SIM Supply som en førende udbyder af SIM-kort til GSM-systemer. 

Har du et projekt?

Tal med vores professionelle udviklere og få vores uforpligtende feedback på dit projekt eller din idé. Tøv ikke med at kontakte os i dag, vi svarer altid inden for 24 timer.