Skip to main content
SIM Supply

SIM Supply

SIM Supply er (som navnet antyder) en ledende udbyder af SIM kort. Specifikt SIM kort til GSM systemer, såsom alarmer og varmepumper. Brugere kan styre deres udstyr og få beskeder fra det for lave priser og ingen bindingsperioder.

Kunde
SIM Supply
Ydelser
Projektplanlægning & Web Udvikling
Teknologier
Drupal CMS
PHP
Tidslinje
6 month

Højdepunkter

Udfordringen

SIM Supply havde brug for en web platform, hvor de kan sælge og administrere SIM kort, som før udelukkende blev solgt igennem distributører. Brugere skulle derfor have mulighed for at købe, aktivere og administrere op til flere SIM kort abonnementer på platformen.

Løsningen

imangu designede og planlagde en platform, some r bygget I Drupal 8. Vi byggede alle de nødvendige funktioner og integrerede med API fra netværksudbyderen.

Resultatet

Det færdige site er fuldt responsivt og ser godt ud med klart og simpelt design. Brugere kan købe, aktivere (hvis kortet er erhvervet igennem en distributør) og administrere deres SIM kort abonnement(er) nemt på platformen.

Har du et projekt?

Tal med vores professionelle udviklere og få vores uforpligtende feedback på dit projekt eller din idé. Tøv ikke med at kontakte os i dag, vi svarer altid inden for 24 timer.