SIM SUPPLY

SIM Supply er (som navnet antyder) en ledende udbyder af SIM kort. Specifikt SIM kort til GSM systemer, såsom alarmer og varmepumper. Brugere kan styre deres udstyr og få beskeder fra det for lave priser og ingen bindingsperioder.

UDFORDRINGEN

SIM Supply havde brug for en web platform, hvor de kan sælge og administrere SIM kort, som før udelukkende blev solgt igennem distributører. Brugere skulle derfor have mulighed for at købe, aktivere og administrere op til flere SIM kort abonnementer på platformen.

LØSNINGEN

imangu designede og planlagde en platform, some r bygget I Drupal 8. Vi byggede alle de nødvendige funktioner og integrerede med API fra netværksudbyderen.

RESULTATET

Det færdige site er fuldt responsivt og ser godt ud med klart og simpelt design. Brugere kan købe, aktivere (hvis kortet er erhvervet igennem en distributør) og administrere deres SIM kort abonnement(er) nemt på platformen.

SIM SUPPLY Case Image
TEKNOLOGIER

SIM SUPPLY er udviklet og designet fra bunden af imangu. Nedenstående teknologier er brugt i løbet af udviklingen og planlægningen, som varede 1 månede.

Project Management
Analysis
Design
Online Marketing
Responsive design
Drupal Commerce
REST API
Hosting
Niels Krogsgaard Eskildsen
Projektleder
Niels Krogsgaard Eskildsen

Vi havde brug for at hjemmesiden blev lanceret inden for 4 uger. imangu formåede at designe og udvikle den første version af hjemmesiden inden for de 4 uger. Jeg har været meget tilfreds med deres arbejde, og jeg vil anbefale imangu til alle, der har brug for et professionelt softwarefirma til webudvikling.

Torben Scheel
Direktør
SIM SUPPLY ApS