Skip to main content
Scanglas

SCANGLAS

Moderne arkitektur involverer ofte storstilede glasfacader og stilrent glas interiør. SCANGLAS har igennem 80 år været eksperter indenfor denne branche, og vi er stolte af at have hjulpet med både design og udvikling et nyt website, som viser deres smukke arbejde frem, og gør det nemmere for både eksisterende kunder og potentielle nye partnere at navigere blandt de mange muligheder SCANGLAS tilbyder. Vi ser frem til et fortsat langt samarbejde.

Kunde
Scanglas A/S
Ydelser
Web Udvikling
Teknologier
Drupal CMS
PHP
Tidslinje
6 month
laptop

Kunden

SCANGLAS A/S er Danmarks førende leverandør af glasløsninger, som effektivt sænker energiforbruget og forbedrer lysindfaldet. Virksomheden leverer glasløsninger til mange af de helt store byggerier, til vinduesfabrikaterne, til Interiørmarkedet samt til glarmestre og tømrere.

 SCANGLAS A/S var tidligere ejet af Saint-Gobain og blev i januar 2022 opkøbt af en af Tysklands største og mest progessive glasproducenter: Semcoglas Holding GmbH. I forbindelse med ejerskiftet ønskede SCANGLAS et komplet re-design af deres online tilstedeværelse, og optimering af brugeroplevelsen med fokus på at understøtte deres B2B forretning.

Udfordring

SCANGLAS A/S kontaktede os i deres søgen efter en erfaren digital partner, til at hjælpe dem med at designe og udvikle et nyt corporate website. Målet var at re-brande deres online tilstedeværelse i moderne og professionelt udtryk med fokus på brugervenlighed for både eksisterende kunder, potentielle B2B kunder samt de B2C besøgende. Der var således lagt op til en differentieret brugerrejse baseret på 3 forskellige segmenter, med vægt på at øge både lead-generering samt brugervenlig og intuitiv informations-præsentation for eksisterende kunder.

Løsning

Websitets design blev til igennem adskillige workshops og løbende dialog, hvor vi bevægede os fra grove wireframes og flow-charts over brugerrejsen (UX), til det endelige grafiske design. SCANGLAS lagde fra start vægt på et professionelt og stilrent look, som dels var i overensstemmelse med deres Brands visuelle identitet, men også turde udfordre denne. Desuden var det vigtigt, at der var en vis rød tråd med de nye ejere – Semco’s identitet. Websitet skulle både designes og udvikles så det skalerer responsivt fra mobil til fuld skærm. Med udgangspunkt i brugerdata fra det tidligere website, startede vi først med design af desktopversionen, og dernæst mobil design. Der blev desuden brugt meget tid på at først at analysere eksisterende indhold, for dernæst at udarbejde et skræddersyet system til intuitiv navigation og søgning blandt produkter, detaljeret produktinformation, downloadables og links til den eksisterende B2B bestillingsplatform.

Resultatet

Websitet er udviklet i nyeste version af Drupal (version 9), et CMS kendt for både dets fleksibilitet og skalerbarhed, samt sikkerhed og stabilitet. Det blev klar til indholdstilføjelse i juni og lanceret i juli 2022 i overensstemmelse med tidsplanen, efter omfattende testning.

Vi er alle stolte af resultatet, som fra første side præsenterer Scanglas services frem, ved store flotte billeder af både produkter og imponerende kunde cases. Fokus er på b2b kunder imens b2c besøgende guides til et særskilt univers af distributører og indhold målrettet deres behov. Tiden brugt på kvalitetssikring har desuden givet pote, og websitet skalerer flot hvad end man tilgår det fra en mobiltelefon, tablet, laptop eller ekstra store skærme, og kan desuden bryste sig af en imponerende load hastighed.

Websitet er desuden fuldt optimeret til SEO arbejde efter alle kunstens regler, så Scanglas fremadrettet har alle forudsætninger for at implementere et nyt ben i deres marketing arbejde.

two images

Imangu har været en utrolig professionel partner i arbejdet med at udvikle vores nye hjemmeside. Igennem hele forløbet har Imangu haft en høj grad af indlevelse i vores univers og vores ønsker, som har været afgørende for det gode resultat, som vi står med i dag.

Thomas Kipling
Marketing Manager

Har du et projekt?

Tal med vores professionelle udviklere og få vores uforpligtende feedback på dit projekt eller din idé. Tøv ikke med at kontakte os i dag, vi svarer altid inden for 24 timer.