Rista - App-baseret Café Abonnement

Rista leverer et must-café-abonnement for den kaffedrikkende byboer. Rista platformen er app-baseret og guider abonnenter til den lokale café, og det daglige, gratis koffeinfix, samt en discounted croissant eller lignende.

Udfordringen

Bag Rista ApS, står de tre unge ildsjæle Christoffer, Patrick og Rasmus. Med en stærk kombination af gåpåmod, salgserfaring og forretningstække, har de sat sig for at digitalisere Caféscenen i først København, og dernæst de internationale metropoler. Rista konceptet digitaliserer den analoge café oplevelse, ved at tilføje de elementer 10'ernes digitale forbruger er blevet så forvent med: Effektivitet, overblik, overskuelig og ikke mindst lavere omkostninger. Med et stærkt koncept på plads, var udfordringen at lave en digital strategi for udrulningen af en bæredygtigt MVP, og et roadmap for viderudvikling og skalering.

Løsningen

Rista Appen er udviklet som Native til både iOS og Android, i et skræddersyet design rodfæstet i et lunt og friskt visuelt koncept, der rammesætter Rista brandet. Brugeroplevelsen centreres om et intuitivt kort og geotracking, så brugeren let kan finde lokale Rista caféer. Hver café tilbyder egne menukort, med både gratis kaffe og udvalgte sideordrer med rabat. Med et simpelt verificeringsflow, og automatiseret abonnementsbetaling, skal der ganske få klik til, fra appen er åbnet, til brugeren har en gratis, lun og opkvikkende kop kaffe i hånden.

Resultatet

Både vi og Rista holdet er stolte af hvor langt vi er nået med version 1.0. Brugeroplevelsen er simpel, flydende og intuitiv, og back-end giver Rista administrationen de værktøjer de skal bruge, for at øge loyalitet og markedsfører sig for cafeer med relevant statistik over brugeradfærd. Vi ser alle frem til et langt samarbejde, og har allerede et spændende backlog klar med både nye brugerfunktioner, integrationer og administrative værktøjer, der giver Rista mulighed for at ramme de vækstal, som konceptet og de tre entreprenørers forretningspotentiale berretiger.

Rista banner
Teknologi & Ydelser

imangu har sammen med Rista udviklet det digitale koncept, grafisk design, samt App og back-end over 6 måneder. Følgende ydelser og teknologier har været i spil.

Konceptudvikling & Digital Strategi
Grafisk Design & Visuel Branding
Projektledelse & Rådgivning
Native iOS & Android
Laravel/PHP back-end & App-server
Abonnementshåndtering
REST-API
Google Maps
Pawel
Projektleder
Pawel Boruszczak