Skip to main content
Rista banner

Rista - App-Basseret Café abonnment

Rista leverer et must-café-abonnement for den kaffedrikkende byboer. Rista platformen er app-baseret og guider abonnenter til den lokale café, og det daglige, gratis koffeinfix, samt en discounted croissant eller lignende.

Kunde
RISTA
Ydelser
Planlægning & App Udvikling
Teknologier
Laravel
Native apps
Tidslinje
4 måneder
rista phone

Højdepunkter

Udfordringen

Behind Rista ApS stands the three young enthusiasts Christoffer, Patrick and Rasmus. With a strong combination of courage, sales experience, and sales experience, they have set out to digitize the Café scene in first Copenhagen, and then the international metropolises. The Rista concept digitizes the analog café experience, by adding the digital features consumers has grown accustomed to: efficiency and lower costs. With a strong concept in place, the challenge was to create a digital strategy for the roll-out of a sustainable MVP, and a roadmap for development and scaling.

LØSNINGEN

Rista Appen er udviklet som Native til både iOS og Android, i et skræddersyet design rodfæstet i et lunt og friskt visuelt koncept, der rammesætter Rista brandet. Brugeroplevelsen centreres om et intuitivt kort og geotracking, så brugeren let kan finde lokale Rista caféer. Hver café tilbyder egne menukort, med både gratis kaffe og udvalgte sideordrer med rabat. Med et simpelt verificeringsflow, og automatiseret abonnementsbetaling, skal der ganske få klik til, fra appen er åbnet, til brugeren har en gratis, lun og opkvikkende kop kaffe i hånden.

Resultatet

Både vi og Rista holdet er stolte af hvor langt vi er nået med version 1.0. Brugeroplevelsen er simpel, flydende og intuitiv, og back-end giver Rista administrationen de værktøjer de skal bruge, for at øge loyalitet og markedsfører sig for cafeer med relevant statistik over brugeradfærd. Vi ser alle frem til et langt samarbejde, og har allerede et spændende backlog klar med både nye brugerfunktioner, integrationer og administrative værktøjer, der giver Rista mulighed for at ramme de vækstal, som konceptet og de tre entreprenørers forretningspotentiale berretiger.

Rista screens

Har du et projekt?

Tal med vores professionelle udviklere og få vores uforpligtende feedback på dit projekt eller din idé. Tøv ikke med at kontakte os i dag, vi svarer altid inden for 24 timer.