Novozymes

Novozymes er verdens førende leverandør af bio-industrielle produkter, med global b2b handel i milliardklassen. Derfor er en stærk digital profil af højeste væsentlighed, og vi er stolte af at være samarbejdspartner og leverandør for Novozymes.

Udfordringen

Novozymes kontaktede os i deres søgen efter en stærk digital partner, til at varetage Drupal baseret webudvikling. I store organisationer er der altid en række interessenter, og for Novozymes er det ikke anderledes. Derfor var en AGIL fremgangsmåde med flere ugentlige møder nødvendig fra dag 1. Første opgave bestod i udviklingen af et underdomæne til det eksisterende Novozymes website, hvor potentielle kunder let kan komme i kontakt, samt søge og finde detaljeret information om de mange bio-industrielle løsninger Novozymes tilbyder. Derudover bestod opgaven i at levere en omfattende UX-tests til sammenligning af brugervenligheden ved eksisterende og nyudviklede features.

Løsningen

I tæt samarbejde med eksterne projektejere og grafiske designere har imangu leveret både front-end og back-end udvikling, samt integrationer eksisterende systemer i Novozymes IT-miljø. Til front-end blev bl.a. benyttet frameworket Vue.Js og back-end er udviklet i Drupal CMS, hvilket tilsammen giver både stor fleksibilitet til at skræddersy unikke brugeroplevelser, samt gode muligheder for hurtig dokumentation. Front-end tilbyder desuden brugeren intuitiv og fintmasket søgning af produkter, baseret på en kombination af fri-tekstsøgning, tags og toggle buttons. UX-tests var baseret på Talk Aloud metodikken, hvor en kombination af opgaveløsning, datatracking og interviewteknikker benyttes. Testen var en sammenlignsingsøvelse, hvor brugerne udførte de samme opgaver på både det forudgående website og på det nyudviklede. Resultaterne blev opsummeret i en benchmarkingrapport med dertilhørende datasæt.

Resultatet

Første leverance blev lanceret efter tidsplanen, i Maj 2020, og består i et underdomæne til det eksisterende globale Novozymes website. UX-tests viste at websitet har høj brugervenlighed, og at brugerne let og hurtigt finder den information de søger. Efter lancering har vi taget hul på ny leverancer, og imangu er stolte over også fremadrettet at levere webbaseret, forretningskritisk software for en af Danmarks største globale virksomheder.

Novozymes-website
Vores Ydelser

imangu har i tæt samarbejde med Novozymes digitale afdeling og grafiske design team, udviklet, testet og lanceret en omfattende informations univers på Novozymes globale website. imangu har leveret følgende ydelser og teknologier:

Projektledelse
AGIL Udvikling
UX Benchmarking Tests
Rådgivning
Drupal CMS
Vue.Js
Java
SEO/SEM Optimering
Niels Eskildsen
Projektleder & Partner
Niels Krogsgaard Eskildsen