Skip to main content
LM Wind Power

LM Wind Power

LM Windpower er en førende producent af vinger til vindturbiner verden over. Næsten en femtedel af alle verdens vindturbiner bruger LM Windpower vinger på til lands og til søs.

Kunde
LM Wind Power
Ydelser
Web Udvikling & Asien
Teknologier
Drupal CMS
PHP
Tidslinje
6 måneder
l1

Højdepunkter

Udfordringen

LM Windpower stod overfor at skulle lancer et nyt corporate website til deres globale publikum, og havde derfor brug for en local løsning i Kina til at spejle det globale website for at undgå problemer med den kinesiske internetcensur.

Løsningen

imangu designede og planlagde en nedskaleret udgave af det globale site specifikt til det kinesiske marked. Eftersom vestlige sociale medier ikke er relevante i Kina, integrerede vi websitet med WeChat i stedet for Facebook og Twitter.

Resultatet

Det færdigudviklede lokale brand site kan ikke skelnes fra det globale brand site hvad angår layout og design. Sitet er hostet i Kina for optimal hastighed og det er integreret med kinesisk sociale medier.

ti1

Har du et projekt?

Tal med vores professionelle udviklere og få vores uforpligtende feedback på dit projekt eller din idé. Tøv ikke med at kontakte os i dag, vi svarer altid inden for 24 timer.