LM WIND POWER

LM Windpower er en førende producent af vinger til vindturbiner verden over. Næsten en femtedel af alle verdens vindturbiner bruger LM Windpower vinger på til lands og til søs.

UDFORDRINGEN

LM Windpower stod overfor at skulle lancer et nyt corporate website til deres globale publikum, og havde derfor brug for en local løsning i Kina til at spejle det globale website for at undgå problemer med den kinesiske internetcensur.

LØSNINGEN

imangu designede og planlagde en nedskaleret udgave af det globale site specifikt til det kinesiske marked. Eftersom vestlige sociale medier ikke er relevante i Kina, integrerede vi websitet med WeChat i stedet for Facebook og Twitter.

RESULTATET

Det færdigudviklede lokale brand site kan ikke skelnes fra det globale brand site hvad angår layout og design. Sitet er hostet i Kina for optimal hastighed og det er integreret med kinesisk sociale medier.

LM WIND POWER Top Banner
TEKNOLOGIER

LM WIND POWER er udviklet og designet fra bunden af imangu. Nedenstående teknologier er brugt i løbet af udviklingen og planlægningen, som varede 2 måneder.

Project Management
Analysis
Design
Responsive design
Drupal CMS
Translation
Rasmus Bengtsen
Projektleder
Rasmus Bengtsen