Skip to main content
JYSK

JYSK

Alt til boligen – Jysk er en international retailkæde, som sælger alt til boligen. Skabt af Danmarks førende købmand Lars Larsen. imangu bygger deres nye mobile webshop.

Kunde
JYSK
Ydelser
Projektplanlægning & Web Udvikling
Teknologier
Drupal CMS
PHP
Tidslinje
6 måneder
jysk website on a laptop

Højdepunkter

Udfordringen

JYSK kom til imangu med en udfordring om at lave mobile versioner af deres allerede eksisterende e-commerce websites. I takt med at JYSKS onlinesalg vokser, vokser andelen af brugere, som besøger deres webshop via smartphones også. En webshop, som er optimeret til en alm. pc eller bærbar, tager sig sjældent godt ud på en smartphone.

Løsningen

imangu foreslog og udførte en grundig foranalyse, hvor vi gennemgik JYSKS webstatistik for at finde ud af hvad brugeren, der kommer ind via mobile enheder leder efter. Vi identificerede hurtigt de vigtigste funktioner i en mobil version af JYSK. Herefter lavede imangu en detaljeret tidsplan for udviklingen og vores grafikkere lavede lækkert grafik til brugerfladen. Udviklingen forgik i tæt samarbejde med JYSKS danske programmører.

Resultatet

Resultatet er en super moderne og lækker mobil webshop løsning, som sætter fokus på, hvordan mobile kunder bruger jysk.dk. Næste skridt er at rulle denne nye mobileplatform ud i alle lande som JYSK sælger online i.

two images jysk

Har du et projekt?

Tal med vores professionelle udviklere og få vores uforpligtende feedback på dit projekt eller din idé. Tøv ikke med at kontakte os i dag, vi svarer altid inden for 24 timer.