Skip to main content
IvoCall

IvoCall

IvoCall, nu ved navn Herobase, er en af nordens største udbydere af bl.a. telemarketingsystemer til b2b kunder. Deres nyskabende og særdeles brugervenlige IvoCall software inkluderer alle tænkelige realtime funktioner indenfor salg, administration og mødebookning, giver løbende overblik over performance, og er udviklet til at kunne skaleres til alle behov.

Kunde
IvoCall
Ydelser
Planlægning & Web Udvikling
Teknologier
Native apps
.NET
Tidslinje
5 år

Højdepunkter

Udfordringen

I 2013 kontaktede IvoCall os, med ønsket at oprette et samarbejde med imangu i videreudviklingen og vedligeholdelsen af deres nyskabende telemarketingsoftware. IvoCall havde på daværende tidspunkt opbygget et udmærket og fremsynet produkt samt et større kundeportefølje, og søgte nu ekspertise og skarpe it-hjerner indenfor softwareudvikling, til den videre udvikling.

Løsningen

Softwaren er udtænkt som et slags virtuelt callcenter, hvorigennem telemarketingafdelinger kan administrere alt deres arbejde. Herunder skal bl.a. leads i form af telefonnumre og personlig information, samt noter og kalender kunne integreres i et flydende og brugervenligt workflow. Da IT-sikkerhed, brugervenlighed og kontinuerlig nyskabelse er nøglefaktorer for at kunne udbyde markedets bedste software, foreslog vi at oprette en afdeling på vores kontor i Beijing, hvortil vi ansatte et hold på fire af de skarpeste indenfor softwareudvikling og tilknyttede en af vores erfarne projektledere. Målet var at holdet skulle være selvkørende, og således stå for både vedligeholdelse og innovation af IvoCall softwaren. 

Resultatet

Samarbejdet har med stor succes løbet i 5 år, og vi er stolte over at IvoCall er blandt de markedsførende i Skandinavien. Softwaren er særligt kendt for dets høje brugervenlighed, og en IT-sikkerhed i verdensklasse. Holdet, som bl.a. arbejder fra vores kontorer i Beijing, er selvkørende og står bag adskillige nyskabelser indenfor telemarketingsoftware. Bl.a. er IvoCall det system på markedet, som lettest kan skaleres til store virksomheder. På baggrund af dette succesfulde samarbejde, er imangu senere også blevet hyret af samme virksomhed, til udviklingen af en marketings automatiserings platform kaldet Campaign.one.

Har du et projekt?

Tal med vores professionelle udviklere og få vores uforpligtende feedback på dit projekt eller din idé. Tøv ikke med at kontakte os i dag, vi svarer altid inden for 24 timer.