IvoCall

IvoCall, nu ved navn Herobase, er en af nordens største udbydere af bl.a. telemarketingsystemer til b2b kunder. Deres nyskabende og særdeles brugervenlige IvoCall software inkluderer alle tænkelige realtime funktioner indenfor salg, administration og mødebookning, giver løbende overblik over performance, og er udviklet til at kunne skaleres til alle behov.

UDFORDRINGEN

I 2013 kontaktede IvoCall os, med ønsket at oprette et samarbejde med imangu i videreudviklingen og vedligeholdelsen af deres nyskabende telemarketingsoftware. IvoCall havde på daværende tidspunkt opbygget et udmærket og fremsynet produkt samt et større kundeportefølje, og søgte nu ekspertise og skarpe it-hjerner indenfor softwareudvikling, til den videre udvikling.

LØSNINGEN

Softwaren er udtænkt som et slags virtuelt callcenter, hvorigennem telemarketingafdelinger kan administrere alt deres arbejde. Herunder skal bl.a. leads i form af telefonnumre og personlig information, samt noter og kalender kunne integreres i et flydende og brugervenligt workflow. Da IT-sikkerhed, brugervenlighed og kontinuerlig nyskabelse er nøglefaktorer for at kunne udbyde markedets bedste software, foreslog vi at oprette en afdeling på vores kontor i Beijing, hvortil vi ansatte et hold på fire af de skarpeste indenfor softwareudvikling og tilknyttede en af vores erfarne projektledere. Målet var at holdet skulle være selvkørende, og således stå for både vedligeholdelse og innovation af IvoCall softwaren. 

RESULTATET

Samarbejdet har med stor succes løbet i 5 år, og vi er stolte over at IvoCall er blandt de markedsførende i Skandinavien. Softwaren er særligt kendt for dets høje brugervenlighed, og en IT-sikkerhed i verdensklasse. Holdet, som bl.a. arbejder fra vores kontorer i Beijing, er selvkørende og står bag adskillige nyskabelser indenfor telemarketingsoftware. Bl.a. er IvoCall det system på markedet, som lettest kan skaleres til store virksomheder. På baggrund af dette succesfulde samarbejde, er imangu senere også blevet hyret af samme virksomhed, til udviklingen af en marketings automatiserings platform kaldet Campaign.one.

IvoCall Case Image
TEKNOLOGIER

IvoCall er blevet udviklet af imangu medarbejdere, i samarbejde med HeroBase i løbet af de sidste 5 år. Følgende teknologier og ydelser har været involveret i processen.

Projektledelse
Analyse
Design
Teamledelse
.NET
Responsivt design
REST API
Microsoft SKL
Niels Krogsgaard Eskildsen
Projektleder
Niels Krogsgaard Eskildsen

Vi har i 5 år samarbejdet med imangu og har nu et team af 4 fuldtidsudviklere på imangu kontor i Beijing. Fra at have været skeptisk i starten, da vi ikke tidligere har benytte muligheden for IT outsourcing, er alle vores bekymringer gjort til skamme. Vi har en super dygtig kinesisk projektleder til at styre teamet og opgaverne bliver løst hurtigt og professionelt. Kommunikationen har sjældent været et problem og har der været noget er det blot at ringe til Niels eller Jens på kontoret. Vi giver imangu vores varmeste anbefalinger.

Troels Christensen
Adm. Direktør, HEROBASE ApS