Skip to main content
ISFJORD

ISFJORD

ISFJORD destillerer enestående luksus-spiritus med det reneste vand, der findes på jorden - nemlig vand fra de utrolige 10.000 år gamle gletsjere på Grønland. Med en forpligtelse til kvalitet og bæredygtighed, skaber ISFJORD unikke drikkeoplevelser, der formidler skønheden og renheden af Grønlands natur på en enestående måde.

Kunde
ISFJORD
Ydelser
Planlægning & Web Udvikling
Teknologier
Drupal CMS
PHP
Tidslinje
2 måneder
laptop

Højdepunkter

Udfordringen

ISFJORD tog kontakt til Imangu med en spændende opgave om at udvikle en hjemmeside til salg og markedsføring af deres eksklusive luksus-spiritus. En af de primære mål var at sikre, at designet på hjemmesiden afspejlede den høje kvalitet, som kendetegner deres produkter, samtidig med at det skulle formidle den unikke historie bag virksomheden. Derudover ønskede de en integration med forskellige sociale medieplatforme, så hjemmesiden aktivt kunne fungere som et kraftfuldt markedsføringsværktøj. Imangu tog udfordringen op med glæde og skabte en imponerende hjemmeside, der både fanger besøgendes opmærksomhed med sit æstetiske design og fortæller den enestående historie om ISFJORD. Vi er begejstrede over at have været en del af dette projekt og stolt af det endelige resultat, som er en perfekt præsentation af ISFJORDs unikke produkter og historie.

Løsningen

Vi foreslog at udvikle hjemmesiden i Drupal CMS 8 (Content Management System). Da Drupal er det back-end system på markedet, som tilbyder den langt største kvalitet og fleksibilitet ift. integrering af nye funktioner, og som endvidere tillader udviklingen af et skræddersyet design, var valget af Drupal naturligt. Vi foreslog at udvikle og teste hjemmesiden, således at den responderer perfekt på alle skærmtyper, herunder smartphone, tablet og PC. Desuden tilbød vi også at stå for en komplet SEO (Search Engine Optimization), så hjemmesiden ville være gearet til en høj rangering på diverse søgemaskiner, herunder særligt Google.

Resultatet

ISFJORD’s nye hjemmeside inviterer besøgende til at tage del i den flotte fortælling der ligger til grunds for udviklingen af deres kvalitets spiritus. Storstilede billeder i høj opløsning af bl.a. den Grønlandske natur, og et flydende sammenspil af farver der komplimenterer de enkelte typer spiritus kvaliteter, danner baggrund for de undersiderne, som let og intuitivt kan navigeres ved få klik på musen eller touchskærmen. Vi er stolte over at have designet så flot og gennemført en hjemmeside, og deler ISFJORDS begejstrede formodninger om, at den vil danne udgangspunkt for en betragtelig forøgelse i salget af verdens reneste spiritus.

twoimages

Har du et projekt?

Tal med vores professionelle udviklere og få vores uforpligtende feedback på dit projekt eller din idé. Tøv ikke med at kontakte os i dag, vi svarer altid inden for 24 timer.