Skip to main content
ISFJORD

ISFJORD

ISFJORD destillerer luksus spiritus med det reneste vand der kan findes på jorden, nemlig vand fra de 10.000 år gamle gletsjere på Grønland.

Kunde
ISFJORD
Ydelser
Projektplanlægning & Web Udvikling
Teknologier
Drupal CMS
PHP
Tidslinje
2 måneder
laptop

Højdepunkter

Udfordringen

ISFJORD kontaktede imangu med ønsket om at få udviklet en hjemmeside til salg og markedsføring af deres luksus spiritus. Det vigtigste for ISFJORD var at designet skulle repræsentere den høje kvalitet som kendetegner produktet der sælges, samt fortælle den unikke historie bag virksomheden. Desuden skulle hjemmesiden integreres med diverse sociale medier, således at hjemmesiden kunne benyttes aktivt som et markedsføringsværktøj.

Løsningen

Vi foreslog at udvikle hjemmesiden i Drupal CMS 8 (Content Management System). Da Drupal er det back-end system på markedet, som tilbyder den langt største kvalitet og fleksibilitet ift. integrering af nye funktioner, og som endvidere tillader udviklingen af et skræddersyet design, var valget af Drupal naturligt. Vi foreslog at udvikle og teste hjemmesiden, således at den responderer perfekt på alle skærmtyper, herunder smartphone, tablet og PC. Desuden tilbød vi også at stå for en komplet SEO (Search Engine Optimization), så hjemmesiden ville være gearet til en høj rangering på diverse søgemaskiner, herunder særligt Google.

Resultatet

ISFJORD’s nye hjemmeside inviterer besøgende til at tage del i den flotte fortælling der ligger til grunds for udviklingen af deres kvalitets spiritus. Storstilede billeder i høj opløsning af bl.a. den Grønlandske natur, og et flydende sammenspil af farver der komplimenterer de enkelte typer spiritus kvaliteter, danner baggrund for de undersiderne, som let og intuitivt kan navigeres ved få klik på musen eller touchskærmen. Vi er stolte over at have designet så flot og gennemført en hjemmeside, og deler ISFJORDS begejstrede formodninger om, at den vil danne udgangspunkt for en betragtelig forøgelse i salget af verdens reneste spiritus.

twoimages

Har du et projekt?

Tal med vores professionelle udviklere og få vores uforpligtende feedback på dit projekt eller din idé. Tøv ikke med at kontakte os i dag, vi svarer altid inden for 24 timer.