Skip to main content
Intel

Intel

Verdens største producent af mikroprocessorer og uden sammenligning imangu største og mest ambitiøse projekt til dato. Socialt netværk for Det Kinesiske Undervisningsministerium i samarbejde med Intel.

Kunde
Intel
Ydelser
Web Udvikling & Asien
Teknologier
Drupal CMS
PHP
Tidslinje
6 måneder

Højdepunkter

Udfordringen

Intel havde i samarbejde med Det Kinesiske Undervisningsministerium flere sociale websites i Kina. Disse websites benyttes af de kinesiske universiteter som kommunikationsplatform mellem elever og undervisere. De mange websites var udviklet i forskellige teknologier og af forskellige virksomheder. Det var derfor ikke muligt, effektivt at videreudvikle dem alle, samtidigt ville dette også være en bekostelig affære. Intel kontaktede imangu med ønsket om at få dokumenteret alle deres eksisterende sociale websites i Kina med målet om at udvikle en ny og mere moderne platform bygget i Drupal CMS.

Løsningen

imangu foreslog en fremgangsmåde, hvor vi dokumenterede alle Intels eksisterende sociale websites i Kina, samt de mest populære online sociale netværk i Kina. På baggrund af denne analyse, identificerede imangu gode funktioner på Intels eksisterende websites, samt nye smarte funktioner som de ønskede at tilføje projektet. Ydermere anbefalede imangu at producere et komplet sæt wireframes samt et teknisk designdokument over det nye website. Dette ville gøre den efterfølgende udvikling langt mere effektiv.

Resultatet

Resultatet blev i første omgang en gennemarbejdet rapport bestående af et teknisk designdokument, detaljerede wireframes samt et nyt lækkert design. Senere leverede imangu en strømlinet platform, som du kan besøge ved linket nedenfor. 

Har du et projekt?

Tal med vores professionelle udviklere og få vores uforpligtende feedback på dit projekt eller din idé. Tøv ikke med at kontakte os i dag, vi svarer altid inden for 24 timer.