Skip to main content
Fitness World

Fitness World

Fitness World er en anerkendt fitnesskæde med mere end 150 træningscentre i Danmark og yderligere 13 centre i Polen. De servicerer næsten en halv million dedikerede medlemmer. Med deres omfattende tilstedeværelse kan du altid være sikker på, at der er et Fitness World træningscenter i nærheden, uanset om du er derhjemme, på arbejdet eller begge steder. 

Kunde
Fitness World
Ydelser
Planlægning & Web Udvikling
Teknologier
Drupal CMS
PHP
Tidslinje
6 måneder
laptop

Højdepunkter

Udfordringen

Fitness World Polen stod overfor at skulle skifte til en ny CRM leverandør, og derfor hastede det med et nyt site. imangu havde én måned til at færdiggøre sitet og tidsaspektet var derfor klart den største udfordring i projektet.

Løsningen

imangu designede sitet baseret på det eksisterende og byggede det op omkring Drupal 8 CMS. Alle CRM integrationer blev lavet simpelt og nemt gennem iframes.

Resultatet

imangu leverede Fitness World Polens site inden for den stramme deadline. Vi er stolte af det flotte og responsivt designede site, som opfylder alle kriterierne til fulde. Sitet er enestående, og vores team har arbejdet hårdt for at sikre, at det lever op til Fitness World Polens forventninger. Vi er glade for at have bidraget til deres succes og ser frem til at fortsætte vores samarbejde med Fitness World Polen i fremtiden.

ti1

imangu har på meget kort tid være i stand til at re-designe, udvikle og lancere vores polske Fitness World website. En proces, som har kørt på skinner, lige fra planlægningen af sitet, til udvikling og lancering. Derfor kan jeg give dem mine bedste anbefalinger til enhver, som står med et større webprojekt, der skal udvikles og planlægges fra bunden.

Ole Søvsø Nielsen
Digital Business Development Manager Fitnessworld

Har du et projekt?

Tal med vores professionelle udviklere og få vores uforpligtende feedback på dit projekt eller din idé. Tøv ikke med at kontakte os i dag, vi svarer altid inden for 24 timer.