Fitness World

Fitness World har over 150 træningscentre i Danmark og 13 træningscentre i Polen. Med knap en halv million medlemmer, er man altid sikker på, at der er et Fitness World træningscenter tæt på, om det er hjemmet, arbejdet eller begge.

Udfordringen

Fitness World Polen stod overfor at skulle skifte til en ny CRM leverandør, og derfor hastede det med et nyt site. imangu havde én måned til at færdiggøre sitet og tidsaspektet var derfor klart den største udfordring i projektet.

Vores løsning

imangu designede sitet baseret på det eksisterende og byggede det op omkring Drupal 8 CMS. Alle CRM integrationer blev lavet simpelt og nemt gennem iframes.

Det endelige resultat

imangu leverede Fitness World Polens site indenfor deadline. Sitet er flot, responsivt naturligvis, og præsterer på alle kriterier.

FITNESS WORLD Case Image
TEKNOLOGIER

Fitness World blev planlagt og udviklet fra bunden af imangu. De følgende metoder blev brugt under udviklingen, som forløb over 1 måned.

Projektledelse
Analyse
Design
Responsivt design
Drupal CMS
REST API
Rasmus Bengtsen
Projektleder
Rasmus Bengtsen

imangu har på meget kort tid være i stand til at re-designe, udvikle og lancere vores polske Fitness World website. En proces, som har kørt på skinner, lige fra planlægningen af sitet, til udvikling og lancering. Derfor kan jeg give dem mine bedste anbefalinger til enhver, som står med et større webprojekt, der skal udvikles og planlægges fra bunden.

Ole Søvsø Nielsen
Digital Business Development Manager
Fitnessworld