Skip to main content
E-Locks

E-Locks

SISO specialiserer bl.a. i salg af diverse beslag, hængsler og låse. Senest har SISO, med udviklingen af en ny type elektronisk lås, sat sig for at modernisere den traditionelle hængelås.

Kunde
E-Locks
Ydelser
Planlægning & E-Locks
Teknologier
Native apps
Tidslinje
4 måneder

Højdepunkter

Udfordringen

SISO kontaktede os med et ønske om at udvikle en smart App til både iOS og Android til en nyudviklet Bluetooth baseret hængelås. Visionen var en App hvorfra hængelåsen let kunne styres ved et klik, samt muligheden for let at kunne integrere fremtidige låse i App'en. Da den første bluetooth lås var under udvikling, var der behov for at imangu hurtigt kunne etablere et tæt samarbejde med fabrikken, så låsen blev bedst muligt integreret i App'en.

Løsningen

imangu foreslog at lave Appen som Native App, dvs. en App udviklet særskilt til både iOS og Android. Dette foreslog vi da det giver langt bedre muligheder for integrering af nuværende og fremtidige låse, bedre sikkerhed, samt den bedste kvalitet og et lavere batteri forbrug. Samtidig foreslog vi at være med til at definere Bluetooth stacken (de protokoller som definerer kommunikationen mellem Smartphone/Tablet og låsen), så fabrikken var i stand til at lave låsen korrekt i første forsøg, og på den måde reducere innovation- og produktions-omkostninger.

Resultatet

imangu stod for planlægningsarbejdet i tæt samarbejde med både kunden og fabrikken i Kina. Resultatet blev en lækker, brugervenlig og topsikret låse App, som kan styre låsen ved et enkelt klik. Så for ejere af Bluetooth låsen er bekymringen om at glemme sin nøgle en saga blot.

Har du et projekt?

Tal med vores professionelle udviklere og få vores uforpligtende feedback på dit projekt eller din idé. Tøv ikke med at kontakte os i dag, vi svarer altid inden for 24 timer.