SISO E-LOCKS

SISO specialiserer bl.a. i salg af diverse beslag, hængsler og låse. Senest har SISO, med udviklingen af en ny type elektronisk lås, sat sig for at modernisere den traditionelle hængelås.

Udfordringen

SISO kontaktede os med et ønske om at udvikle en smart App til både iOS og Android til en nyudviklet Bluetooth baseret hængelås. Visionen var en App hvorfra hængelåsen let kunne styres ved et klik, samt muligheden for let at kunne integrere fremtidige låse i App'en. Da den første bluetooth lås var under udvikling, var der behov for at imangu hurtigt kunne etablere et tæt samarbejde med fabrikken, så låsen blev bedst muligt integreret i App'en.

Løsningen

imangu foreslog at lave Appen som Native App, dvs. en App udviklet særskilt til både iOS og Android. Dette foreslog vi da det giver langt bedre muligheder for integrering af nuværende og fremtidige låse, bedre sikkerhed, samt den bedste kvalitet og et lavere batteri forbrug. Samtidig foreslog vi at være med til at definere Bluetooth stacken (de protokoller som definerer kommunikationen mellem Smartphone/Tablet og låsen), så fabrikken var i stand til at lave låsen korrekt i første forsøg, og på den måde reducere innovation- og produktions-omkostninger.

Resultatet

imangu stod for planlægningsarbejdet i tæt samarbejde med både kunden og fabrikken i Kina. Resultatet blev en lækker, brugervenlig og topsikret låse App, som kan styre låsen ved et enkelt klik. Så for ejere af Bluetooth låsen er bekymringen om at glemme sin nøgle en saga blot. 

E-LOCKS Case Image
TEKNOLOGIER

E-LOCKS er udviklet og designet fra bunden af imangu. Nedenstående teknologier er brugt i løbet af udviklingen og planlægningen, som varede 3 måneder.

Project Management
Analysis
Design
Native Android
Native iOS
Bluetooth
Niels Krogsgaard Eskildsen
Projektleder
Niels Krogsgaard Eskildsen

imangu har planlagt, designet og udviklet vores nye App til styring af vores egenproducerede Bluetooth hængelåse. Samarbejdet har fungeret upåklageligt, og vi er endt op med præcis det produkt vi havde ønsket os. Vi kan anbefale imangu til alle, som står med en kompliceret App løsning, der skal udvikles fra bunden.

Mark Deelman
Manager