DCCC

Find information og danske virksomheder i Kina. Opbyg dit netværk og sikre en god start i Kina.

UDFORDRINGEN

Det Danske Handelskammer i Kina havde i en årrække haft problemer med et forældet og dyr platform. De ønskede sig derfor en mere simpelt administration, samt muligheden for at integrere med sociale medier og andre netværksplatforme. 

 

LØSNINGEN

Imangu foreslog at lave en ny og forbedret hjemmeside med udgangspunkt i Drupal CMS. Vi foreslog at tilføje medlemsvirksomheders logoer på frontsiden, så de kunne brande sig herigennem. Hvert medlem fik desuden en unik underside, hvor en detaljeret præsentation kunne oprettes, og virksomheden kunne kontaktes igennem. 

 

RESULTATET

En flot nyt design, som hjalp Handelskammeret med at skærpe deres profil. Hjemmesiden er nem at navigere, og både API integreringen med Linkedin og event-kalender fungere perfekt. 

DCCC Case Image
TEKNOLOGIER

Dccc.com.cn er udviklet og designet fra bunden af imangu. Nedenstående teknologier er brugt i løbet af udviklingen og planlægningen, som varede 1 måned.

Analysis
Design
Drupal CMS
Project Management
Newsletter
Responsive design
Jens Henne Hansen
Projektleder
Jens Henne Hansen

What a wonderful new website we have! we appreciate the work done by imangu and would recommend them to anyone that is looking for a easy to use and flexible web platform.

Alica
Manager at Danish Chamber of Commerce China