Skip to main content
Albatros

Albatros

Danmarks mest succesfulde rejsebureau rykker ind på det kinesiske marked. imangu er med hele vejen, fra opsætning og oversættelse af kinesisk website til online marketing på social medier i Kina.

Kunde
Albatros
Ydelser
Web Udvikling & Asien
Teknologier
Drupal CMS
PHP
Tidslinje
6 month
l1

Højdepunkter

Udfordringen

Albatros kom til imangu med ønsket om at konvertere deres eksisterende Drupal website til Kinesisk sprog. Målet var at få kinesiske turister til Scandinavian, Nordpolen, Europa og Afrika. Udover websitet ønskede Albatros også hjælp til Online Marketing i form at CPC reklamer på Baidu, social medie marketing på Weibo samt brochurer omkring deres produkter.

Løsningen

Imangu foreslog en foranalyse, hvor vi gennemgik Albatroses eksisterende website for at finde den bedste måde, hvorpå vi kunne konvertere sitet til kinesisk. En af udfordringerne var at få kinesiske skrifttegn til at tage sig godt ud på sitet, da kinesisk ikke var tænkt som en del af sitet fra starten.

Resultatet

Super flot website på kinesisk med nem navigation og integration med kinesiske sociale medier. Websitet promoverer turistmål udenfor Kina til kineserene på den grafiske stilrene måde, som vi kender det fra Scandinavian. Websitet er hurtigt blevet en succes og er starten på Albatroses business eventyr i Kina. Samarbejdet mellem imangu og Albatros fortsætter. Nu er målet at få så mange relevante besøgende fra Kina ind på deres nye website for at købe rejser ud af Kina.

Har du et projekt?

Tal med vores professionelle udviklere og få vores uforpligtende feedback på dit projekt eller din idé. Tøv ikke med at kontakte os i dag, vi svarer altid inden for 24 timer.