Albatros

Danmarks mest succesfulde rejsebureau rykker ind på det kinesiske marked. imangu er med hele vejen, fra opsætning og oversættelse af kinesisk website til online marketing på social medier i Kina.

Udfordringen

Albatros kom til imangu med ønsket om at konvertere deres eksisterende Drupal website til Kinesisk sprog. Målet var at få kinesiske turister til Scandinavian, Nordpolen, Europa og Afrika. Udover websitet ønskede Albatros også hjælp til Online Marketing i form at CPC reklamer på Baidu, social medie marketing på Weibo samt brochurer omkring deres produkter.

Løsningen

Imangu foreslog en foranalyse, hvor vi gennemgik Albatroses eksisterende website for at finde den bedste måde, hvorpå vi kunne konvertere sitet til kinesisk. En af udfordringerne var at få kinesiske skrifttegn til at tage sig godt ud på sitet, da kinesisk ikke var tænkt som en del af sitet fra starten.

Resultatet

Super flot website på kinesisk med nem navigation og integration med kinesiske sociale medier. Websitet promoverer turistmål udenfor Kina til kineserene på den grafiske stilrene måde, som vi kender det fra Scandinavian. Websitet er hurtigt blevet en succes og er starten på Albatroses business eventyr i Kina. Samarbejdet mellem imangu og Albatros fortsætter. Nu er målet at få så mange relevante besøgende fra Kina ind på deres nye website for at købe rejser ud af Kina.

Albatros Case Image
TEKNOLOGIER

Albatros website er udviklet og designet fra bunden af imangu. Nedenstående teknologier er brugt i løbet af udviklingen og planlægningen, som varede 2 måneder.

Analysis
Design
Drupal CMS
Project Management
SEO
SEM
Alan Chang
Projektleder
Alan Chang