skræddersyede webløsninger

Du drømmer det - vi bygger det

Mangler du et website? Klik her!
Web Design & Udvikling

Vi skaber højkvalitets websites, content management systemer og web-applikationer til din online forretning.

Vi anbefaler og arbejder med Drupal CMS, som er et open source content management system. Drupal bruges til alle former for web-projekter, og i øjeblikket er der mere end 7 millioner hjemmesider, som kører på Drupal, herunder nogle af verdens mest populære hjemmesider, såsom CNN, Greenpeace, FedEX, McDonalds, Nokia, Nike og mange mange flere.

Web Development
PROCESSEN

Som kunde hos imangu guider vi dig gennem opstarten af dit nye projekt. Nedenfor har vi beskrevet den proces vi gennemgår frem til det færdige website er klar til lancering.

Du bliver tildelt en projektleder hos imangu, som følger dig igennem hele processen fra brainstorming til lancering. Din projektleder har den nødvendige erfaring til at sørge for, at alt forløber som smurt igennem alle nedenstående faser.

BRAINSTORMING
BRAINSTORMING

For at vi kan sikre os, at vi får det bedste ud af din ide, tilbyder vi en brainstorming fase, hvor vi i samarbejde med dig går igennem alle websitets funktioner. Undervejs stiller vi kritiske spørgsmål, og kommer med konstruktive forslag baseret på vores erfaringer. Når brainstorming fasen er overstået, vil vi også være i stand til at give dig et overslag på, hvor meget tid og ressourcer det kræver at udvikle dit projekt.

PLANLÆGNING
PLANLÆGNING

Vi starter med at lave en detaljeret projektplan. Denne plan indeholder specifikationer, wireframes (en virtuel model af sitet) og 2 til 3 forslag til grafisk design samt en detaljeret oversigt over udviklingsopgaver og tidsforbrug.

UDVIKLING
UDVIKLING

Udviklingen starter så snart planlægningen er færdig og godkendt af dig. Udviklingsfasen bliver ledet af den samme projektleder, som har lavet planlægningen og følger dig igennem hele projektet.

Du kan følge udviklingen på tæt hold igennem vores projektstyringssystem, og du vil hurtigt kunne se arbejdet skride frem på testserveren. Hvis du har ændringer eller spørgsmål, kan du nemt rapportere dem i projektstyringssystemet. Alle spørgsmål og anmodninger bliver tildelt din projektleder.

LANCERING
LANCERING

Når sitet er klar til lancering, hjælper imangu dig med at finde en host til dit website. Det tager normalt et par dage at få på plads.

VEDLIGEHOLDELSE
VEDLIGEHOLDELSE

Når sitet er lanceret, tilbyder imangu at stå for vedligeholdelse og fremtidig udvikling på sitet. Vi kan også overvåge, hvordan sitet præsterer og sikrer at sitet altid er online.

Du vil naturligvis have adgang til de samme udviklere og projektledere, som var med til at bygge hjemmesiden til at starte med.