VORES NYESTE PASSION

Vi specialiserer os i 3D Fremvisninger og 3D Scanning. Vores teknologi lader os genskabe ethvert rums ægte stemning.

Gennem brugen af højkvalitetsbilleder og præcise data, er vi i stand til at komponere 3D fremvisninger, som gør at enhver kan opleve ethvert lokale med fuld indlevelse. Vores fremvisninger er optimeret til Virtual Reality, og kan ses på alle apparater

BEGYND FREMVISNINGEN
content image
BEGYND FREMVISNINGEN

INDUSTRIER OG FORDELE
BOLIGMARKEDET
GÆSTFRIHED
TURISME
UNDERHOLDNING
UDDANNELSE
FÅ FLERE FREMVISNINGER

Boligmarkedet er mættet med ens lavkvalitets billeder og videoer af ledige ejendomme. Imangu er dedikeret til at ændre den trend.

HVORFOR imangu?

Vores visionære 3D/VR Fremvisninger er et frisk pust I boligmarkedet. Vores platform og funktioner, giver potentielle lejere, sælgere og købere fuld forståelse af layout og stemning af enhver ejendom, som var de selv tilstede.

FÅ MERE AT VIDE

Vi har skabt skræddersyede pakker til både ejendomsmæglere og private sælgere.

PRØV EN FREMVISNING

Fremvis din ejendom til potentielle lejere eller købere, 24 timer I døgnet, 7 dage om ugen.

VR Fremvisninger er en god måde at skille sig ud fra konkurenterne og tilbyde en bedre service. imangu indlevelsesrige teknologi er lige nu den mest innovative og avancerede måde at fremvise og opleve ethvert rum.

Ejendomsmæglere som tilbyder imangu's 3D/VR Fremvisninger af ejendomme, giver en rigere oplevelse, og giver deres køber en mere præcis forståelse af rummet. Brug VR til at holde åbent hus for hele verden, døgnet rundt.

PRØV EN FREMVISNING
PROMOVER ONLINE - TILTRÆK FLERE BESØGENDE

imangu's 3D/VR Fremvisninger er virtuelle fremvisninger af højeste kvalitet til fremvisning af din forretning. Med en online virtuel rundvisning kan i dele jeres unikke rum med hele verden, og tiltrække besøgende fra nær og fjern.

HVORFOR imangu?

Vi har rig erfaring med velykket samarbjde med hoteller, restauranter, forretninger og event planlæggere. Vi forstår jeres behov og vi kan opfylde dem.

INVESTER KLOGT

Kontakt os og lad os diskutere jeres muligheder.

SE FREMVISNINGEN

Indsæt imangu's 3D/VR Fremvisninger på jeres hjemmeside for at dele den fuldendte oplevelse. Berig jeres markedsføring på de sociale medier, med en teknologisk innovativ interaktiv rundvisning og giv jeres kunder et smugkig og sindsro før de besøger jer i egen person.

Væk interesse og tiltræk besøgende med innovativ markedsføring. Giv klienter og investorer muighed for virtuelt at besøge jeres forretning I andre byer. Hav altid jeres forretning med på farten takket være 3D/VR Fremvisningers kompatibilitet med mobile apparater.

Tilbyd et VR headset I jeres hotel lobby, eller giv gæsterne et gratis pap VR headset, med hotellets logo som de kan tage med på værelset. Åben en VR samling af nærliggende turistattraktioner, gæster kan besøge lobbyen, spaen, ja selv deres eget værelse!

Giv jeres gæster sindsro før de overhovedet ankommer. Fremvis rum som normalt ikke er tilgængelige, f.eks. Banketsale, møderum, køkkener og VIP områder. Åben jeres døre 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, til hele verden.

SE FREMVISNINGEN
SKAB EN VIDUNDERLIG OPLEVELSE

VR Fremvisninger  giver rejsende chancen for at prøvekøre før de køber, når de oplever og interagerer med en 3D verden, blot ved at bruge et VR headset.

HVORFOR imangu?

Vi kan hjælpe dig med at få opmærksomhed fra enhver potentiel besøgende, der hvor de startede deres søgen, online.

IMPLEMENTER NU

Brugere tilbringer 52% længere tid på sider med 3D/VR fremvisninger.

SE FREMVISNINGEN

2 ud af 3 forbrugere vil have flere VR rundvisninger af forretninger. Interaktive virtuelle fremvisninger lader brugere gå på opdagelse, komme i kontakt med jer og opleve det som var de der selv.

imangu's virtuelle fremvisninger kan spille en stor rolle i at forbedre jeres digitale tilstedeværelse, ved at fremvise jeres facilitet på en måde billeder ikke kan. Rejsende har behov for at vide om i tilbyder de fornødenheder og atmosfære som de ønsker. Profesionelle VR fremvisninger stiller jeres forretning det i bedste mulige lys.

I sidste ende vil brugeren gerne bekræftes I at de træffer det rigtige valg. Med en virtuel fremvisning hjælper i brugeren til sikkert at vælge jeres hotel eller feriested.

SE FREMVISNINGEN
VÆR FØRENDE I UNDERHOLDNINGSINDUSTRIEN

Førende musiksteder, større hoteller, feriesteder og større lokationer, bruger allerede 3D/VR Fremvisninger til at få flere bookinger, afstemme gæsters forventninger, samt mindske behovet for at besøge stedet før man booker.

HVORFOR imangu?

Med vores erfaring i underholdningsbranchen kan i være sikre på at vi lever op til jeres forventninger.

FÅ MERE AT VIDE

Kontakt os for at lære mere. Vi er her for at hjælpe.

SE FREMVISNINGEN

3D Rundvisninger tilbyder fordybende fremvisninger af jeres ejendom, via Inside View, Dollhouse View og Floorplan views

Inkludér anmærkninger direkte I jeres 3D/VR rundvisning for at fremhæve specifikke detaljer af jeres forretning

Giv eventplanlæggere mulighed for at opdage den perfekte beliggenhed ved at give dem en forståelse af jeres rum. I vil spare tid og penge ved at give dem et komplet indblik af hvad i tilbyder, direkte fra computeren eller mobilen.

SE FREMVISNINGEN
LÆR MED VR

Forbedre historier ved at give jeres publikum komplet indlevelse. Brug denne realistiske og spændende teknologi.

HVORFOR imangu?

Vores koncept er bevist. Vi specialiserer os i 3D rundvisninger og Virtual Reality.

KONTAKT OS!

Vores skræddersyede pakker er alt i behøver. Vi har efaringen, og mange tilfredse kunder.

SE FREMVISNINGEN

Visuelt forbedret træning og læring er langt mere effektivt. Sammen kan vi skabe materiale til jeres interne træning og uddannelse.

Optimer dit produkt ved at tilbyde publikum en revolutionerende måde at opleve ethvert sted, procedure eller træning, direkte fra deres browser eller et VR headset,

Vores teknologi gør brugeren til en del af historien, ved at lade dem gå på opdagelse, med et enkelt klik. Tag dit publikum med til steder hvor historien skabes og betagende oplevelser florerer.

SE FREMVISNINGEN
virtual_reality_headset
VIRTUAL REALITY

Forkants teknologi, unik online oplevelse

3D Fremvisninger er en indlevelsesrig og realistisk måde at opleve ægte steder på, direkte fra browseren. VR tager denne indlevelse til næste niveau, ved at blokere andre sanseindtryk, og derved give de besøgende en følelse af at være der selv.

Udforsk virkelige steder i indlevelsesrig VR direkte fra din mobil browser.
Nemt at integrere på jeres hjemmeside.
Væk interesse med VR markedsføring.
vr_tags_slide
INTERAKTIVE PUNKTER

Giv seeren mere information om din forretning.

Inkludér punkter direkte i jeres 3D/VR rundvisning for at fremhæve specifikke detaljer af jeres forretning. Brug billeder, video, beskrivelser eller links for at tilføje et informativt element, som er klar til at blive udforsket af de besøgende. Gør fremvisningen til et multimedie hub!

Nemt at implementere og bruge
Forøget engagement
Stærkt kommunikationsværktøj med besøgende
street view
GOOGLE MAPS & STREET VIEW

Nå flere potentielle kunder med Street View

Vores 3D fremvisninger kan hurtigt og nemt tilføjes til det populære Street View af Google, samt Google Business sider. Blive mere  synlig og konkurrencedygtig i et overfyldt landskab, og få flere besøgende til jeres forretning.

Street View optimeret fremvisning
Adskil jeres brand fra jeres konkurrenters
Højkvalitets billeder som tiltrækker og beholder interesse
mål
DIMENSIONER

Et digitalt målebånd

Få adgang til præcise mål af din ejendom og inventaret uden at selv at være tilstede. Hvis der skal renoveres, pyntes eller planlægges.

Præcise målinger inden for en 1% fejlmargin
Praktisk anvendelighed
Tilgængeligt online
virtual scene
VIRTUEL SCENE

Meget realistiske billeder af ejendomme.

Muligheden for at møblere virtuelle rum er en eftertragtet funktion hos både forretningsdrivende og ejendomsmæglere. Grundet større efterspørgsel på virtuelle iscensættelser af 3D rum, tilbyder imangu nu disse af højeste kvalitet.

Højresolutions 3D gengivelser
Vores tilgang er tilrettelagt jeres behov
Enkel måde at designe rum på
Plantegning
PLANTEGNINGER

Profesionelle sort/hvid plantegninger.

Trods sælgere og købere imponeres af den indlevelsesrige 3D fremvisning, er de fortsat afhængige af plantegninger til at kunne visualisere rummet. Plantegninger tilføjet til jeres portefølje skaber et bedre helhedsbillede, tiltrækker flere kunder og fører I sidste ende til flere salg.

Plantegninger kan bruges offline
Alle dimensioner og størrelser er korrekte.
Sendes som PNG og PDF
PROCESSEN
Hvordan det foregår
1. FORBEREDELSE

Før vi begynder vores skanning af rummet, sikrer vi os at rummet er rent, iscenesat og velbelyst for at få de bedste resultater.

2. SKANNING

Vi har stor erfaring med vores udstyr. Scanningsprocessen er organiseret, hurtig og effektiv. Det tager os cirka en time at skanne 100m2.

3. LEVERING

Vores forsendelsestid er den bedste på markedet. Vi garanterer at levere hele 3D fremvisningen, og resten af pakken inden for 3 hverdage. Få hurtigt noget for pengene.

NYLIGT UDFØRTE PROJEKTER

Se vores seneste arbejde og klienter