Wonder Milk

Wonder Milk er en lokal mælkeproducent med hovedsæde i Beijing, som producerer økologisk mælk til primært udenlandske high-end butikker rundt om i Kina.

UDFORDRINGEN

Wonder Milk kom til os med ønsket om at få udviklet et nyt website med et cutting edge webdesign, for at kunne tiltrække nye kunder, samt kommunikere med allerede eksisterende b2b kunder. Da deres eksisterende platform ikke var udviklet til indeksering på de kinesiske søgemaskiner, var Wonder Milks ønske et samarbejde hvor særligt SEO-ekspertise (Search Engine Optimization) var et væsentligt kriterie. Desuden lagde de stor vægt på at designet matchede deres eksklusive produkt, og et kunde-portefølje af high-end restauranter og internationale kæder i hele Kina. Endvidere ønskede Wonder Milk et integreret nyhedsbrev, samt mulighed for en automatiseret sign-up af nye kunder vier hjemmesiden.

LØSNINGEN

imangu foreslog at udvikle det nye website med udgangspunkt i Drupal 7 – et CMS (Content Management System) som bl.a. tillader nem redigering af indhold, samt inkorporering af meget forskelligartede funktioner, uden at gå på kompromis med kvaliteten og hastigheden på hjemmesiden. Desuden tillod det vores webdesignere at skabe et unikt og eksklusivt design fra bunden, som var fuldt responsivt med alle skærmtyper, herunder også mobile enheder. imangu tilbød endvidere at stå for både SEO samt SEM (Search Engine Marketing), for at øge antallet af besøgende på hjemmesiden.

RESULTATET

Siden lanceringen af den nye hjemmeside har Wonder Milk oplevet en stigning på ca. 53% nye signups. Dette som en direkte følge af vores fokus på indeksering og optimering af placering på de kinesiske søgemaskiner, diverse tiltag indenfor SEM, samt hjemmesidens høje kvalitet, eksklusive design, og det automatiserede signup system. imangu har stået for vedligeholdelse og løbende opdatering af hjemmesiden, og ser frem til lanceringen i 2019, af et helt nyt og opdateret website med udgangspunkt i Drupal 8.

Wonder milk Case Image
TEKNOLOGIER

Wonder Milks hjemmeside er både designet, udviklet og planlagt fra bunden af imangu. Følgende metoder og teknologier er benyttet i projektet, som tog ca. 3 måneder fra start til slut.

Analyse
Design
Drupal CMS 7
Responsivt design
Projekt ledelse
SEO (Search Engine Optimization)
SEM (Search Engine Marketing)
REST API
Alan Chang
Project Manager
Alan Chang