Skip to main content
VisitDenmark

VisitDenmark

Dansk design på kinesisk og flere kinesiske turister til Danmark - imangu bygger VisitDenmarks nye kinesiske webportal.

Kunde
VisitDenmark
Ydelser
Web Udvikling & Asien
Teknologier
Drupal CMS
PHP
Tidslinje
6 måneder
l1

Højdepunkter

Udfordringen

VisitDenmak ønskede at bygge en turistportal målrettet kineserne, der tydelig repræsentere dansk design stil og samtidig passede ind i Visit universet. Yderlige krav var, at løsningen skulle være nem at duplikere, så fremtidige visit sites nemt kunne implementeres uden brug af omfattende ressourcer. Marketing skulle tænkes med fra starten, så indhold- og landing sider nemt kunne optimeres til SEM.

Løsningen

imangu forsalg en Drupal løsning, som i forvejen benyttes på eksisterende VistiDenmark sites.  Vi anbefalede at hoste løsning i Kina for at opnå optimal hastighed på sitet. Alt vil blive udviklet efter standard Drupal metoder, så fremtidig integration med tredjepartssystems vil blive nemmere. Løsningen blev forslået fuldt responsivt fra starten, da en meget stor procentdel af kineserne benytter mobile enheder til at browse internettet.

Resultatet

Top of the line moderne informationssite bygget på Drupal CMS, fuld responsivt løsning, som er en leg at administrere for VisitDenmark. Løsningen er hostet på en af Kinas hurtigste cloud løsninger, og marketing er tænkt med fra starten, så emner og artikler nemt optimeres til sociale medier eller kinesiske søgemaskiner. Samarbejdet mellem imangu og VisitDenmark fortsætter med nye visit sites, som bygger på denne første kinesiske VisitDenmark lancering.

ti1

Har du et projekt?

Tal med vores professionelle udviklere og få vores uforpligtende feedback på dit projekt eller din idé. Tøv ikke med at kontakte os i dag, vi svarer altid inden for 24 timer.