VISITCOPENHAGEN

København på kinesisk! Webportal målrettet kinesiske turister.

UDFORDRINGEN

Wonderful Copenhagen stod overfor for at skulle udvikle og lancere visitcopenhagen på kinesisk. Et krav fra Wonderful Copenhagen var, at sitet skulle udvikles i et moderne CMS system som gør vedligeholdelsen nem, designet skulle følge den moderne skandinaviske stil, som kendetegnes ved Danmark og sitet skulle hostes i Kina.

LØSNINGEN

Løsningforslaget faldt naturlig på Drupal, da dette CMS system giver en utrolig fleksibilitet både før og efter udviklingen er færdig. imangu forslog Wonderful Copenhagen at hoste deres site lokalt i Kina, da hosting uden for Kina vil gøre sitet for langsomt at tilgå fra Kina. Serverløsningen anbefalede vi en cloud løsning, hvor kunden nemt kan skrue op og ned for ressourcerne alt efter trafikmængde.

RESULTATET

Resultatet er en smuk hjemmeside, som naturligvis fremstår flot i alle skærmopløsninger, inkl. mobil. Sitet er hostet i Kina, så der ikke nogen problemer med at tilgå den fra Kina, og indholdet er fleksibelt opbygget, så kunden selv kan stå for administration af sitet uden de mindste problemer.

visitcopenhagen.cn
TEKNOLOGIER

Visitcopenhagen er udviklet og designet fra bunden af imangu. Nedenstående teknologier er brugt i løbet af udviklingen og planlægningen, som varede 6 måneder.

Analysis
Design
Drupal CMS
Responsive design
Nyhedsbrev
Project Management
SEO
SMM
Online Marketing
Hosting
Alan Chang
Projektleder
Alan Chang