VIA University College

VIA University College tilbyder uddannelsesprogrammer inden for sundhed, social uddannelse, undervisning, teknologi og design. De har et stærkt fokus på Kina og har rekrutteringscenter i Chengdu, Sichuan.

UDFORDRINGEN

På baggrund af VIA University College´s fokus på Kina havde de brug for en ny kinesisk versions af deres hjemmeside. Denne skulle være i overensstemmelse med den internationale version hvad angik indhold, struktur og design.

I relation til indhold ønskede VIA University College en fleksibel, modulbaseret løsning i stedet for en node-baseret løsning. Dette skulle gøre det muligt for dem nemt at lave mange forskellige sideskabeloner med forskellige indholdstyper.

LØSNINGEN

Vi skar indhold ned til 11 indholdsmoduler, der kan indsættes og redigeres på alle sider, mens siderne frit kan struktureres i en tree-menu. Hver side kan således tilpasses fuldstændigt, og denne ret enkle løsning gør det muligt for VIA University College at efterligne den internationale version af deres hjemmeside.

RESULTATET

Slutprodukter er en af de mest fleksible hjemmesider vi har lavet. Produkter har givet VIA University College fuld rådighed til at skabe enhver kombination af indhold de ønsker. Samtidig er designet skarp og responsiv, hvilket sikre en stor brugeroplevelse på tværs af alle typer enheder.

VIA University College Case Image
TEKNOLOGIER

VIA University College er udviklet og designet fra bunden af imangu. Nedenstående teknologier er brugt i løbet af udviklingen og planlægningen, som varede 4 måneder.

Project Management
Analysis
Design
Responsive design
Drupal CMS
Translation
Rasmus Bengtsen
Projektleder
Rasmus Bengtsen