UFUSE

Ufuse – engelsk udtryk for bl.a. kreativitet gennem samarbejde – er et konsulentbureau, specialiseret i kreative- processer og management.

UDFORDRINGEN

Ufuse kontaktede os med ønsket om at få udviklet en moderne og flot hjemmeside, som skulle fungere som et præsentations-website, hvor virksomhedens unikke profil skulle markedsføres. Visionen var således en knivskarpt designet hjemmeside i højeste kvalitet, som skulle være med til at brande virksomheden som førende indenfor kreativ ledelse og samarbejde.

LØSNINGEN

Vi foreslog at udvikle hjemmesiden i et skræddersyet design med udgangspunkt i Drupal 7, det nyeste skud på stammen indenfor back-end systemer. Drupal er det langt mest fleksible CMS (Custom Management System) på markedet, og tilbyder integrering af alle tænkelige funktioner på en hjemmeside i højeste kvalitet. Det vil blandt andet sige. at hjemmesiden både kan laves responsiv til alle typer enheder (telefoner, tablets, computere) uden at gå på kompromis med funktionalitet eller loading tider. 

RESULTATET

Ufuse hjemmesiden er designet med stor fokus på både den unikke kreative profil, samt brugervenlighed. Resultatet er således udtryk for en smuk balance mellem det simple og det komplekse. Administration og redigering af indhold er gjort let og overskueligt, således at Ufuse hjemmeside let kan opdateres. Desuden er den integreret med alle de store sociale medier, således at hjemmesiden let kan linke og dele indhold, og på den måde Ufuse brandet nemt markedsføres til målgruppen. Hjemmesiden er desuden fuldt responsiv, hvilket vil sige at den er fuldt ud optimeret til alle skærmtyper, og derfor altid står knivskarpt hos læseren, uanset om det er på telefon, tablet eller PC.

UFUSE Case Image
SERVICES PROVIDED

UFUSE blev planlagt og udviklet fra bunden af imangu i løbet af 2 måneder. Følgende teknologier og ydelser er indgået i processen. 

Projektledelse
Analyse
Design
Responsivt design
Drupal CMS
REST API
Niels Krogsgaard Eskildsen
Projektleder
Niels Krogsgaard Eskildsen