TRAFFIC APP

Med TRAFFIC App på din smartphone, tablet eller PC, har du GRATIS adgang til: LOVE & REGLER, samt VEJUDSTYR til dit trafik projekt.

Udfordringen

imangu blev hyret til at udvikle en App, som skulle gøre det nemt for inspektører af vejarbejde, at tracke og rapporterer fejl og mangler. Mere specifikt skulle App'en kunne genere en PDF rapport, hvor både GPS koordinater samt vedhæftede billeder indgår. Desuden skulle App'en også fungere som et elektronisk opslagsværk over samtlige love og regler ift. vejarbejde.

Løsningen

Vi anbefalede kunden at udvikle en Native App til både iOS og Android. Fordelen ved at lave App'en specifikt til de to styresystemer var bl.a. at App'en således let kan integreres med funktioner i Google Maps, såsom autotracking mm. Det muliggjorde også at lave en backend server, hvor admin let kan tilføje og redigere eksisterende og nye regler, som derefter automatisk vises i App'en. 

Resultatet

Resultatet blev en flot og brugervenlig App, som gør arbejdet som vejarbejdes-inspektør til en leg. Hvor rapporteringen før var en træg process, er det nu muligt at dele rapporterne fra vejen med vejdirektoratet, ved ganske få klik. App'en har således reduceret arbejdsbyrden betragteligt, og er nu vidt udbredt i hele branchen.

TRAFFIC APP Case Image
TEKNOLOGIER

TRAFFIC APP er udviklet og designet fra bunden af imangu. Nedenstående teknologier er brugt i løbet af udviklingen og planlægningen, som varede 6 måneder.

Projektledelse
Analyse
Design
Native iOS
Native Android
App Server
REST API
Hosting
Alan Chang
Projektleder
Alan Chang