TOP TALENT DENMARK

Job-Portal udviklet for Det Danske Udenrigsministerium som et socialt netværk for talentfulde kinesiske studerende og professionelle med interesse i Danmark.

UDFORDRINGEN

Opgaven gik ud på at udvikle en jobportal, hvor talentfulde kinesiske studerende og fagfolk som har interesse i Danmark, danske universiteter og virksomheder kunne finde informationer om at studere, arbejde og leve i Danmark. Sitet skulle være på 2 sprog, engelsk og kinesisk. Målet var at tiltrække så mange kinesiske talenter som muligt til de danske virksomheder.

LØSNINGEN

imangu forslog at udvikle portalen i Drupal CMS over flere steps. Vi anbefalede i første omgang at udvikle en simpel udgave med præsentationer af de danske virksomheder. På baggrund af erfaringer fra denne første fase, ville imangu efterfølgende udvide portalen med nye funktioner, for til sidst at have en komplet jobportal på engelsk og kinesisk.

RESULTATET

Portalen er blevet et varmt samtaleemne i Kina og Danmark, hvilket har resulteret i at netværket mellem de 2 lande er blevet yderligere styrket. Det er nemt at finde informationer om diverse jobs, uddannelser og virksomheder, og sproget kan både være engelsk og kinesisk. Sino-Danish Network er velbesøgt og er blevet det naturlige site for kinesere som søger tips, råd og informationer om Danmark. Som en udvidelse af samarbejdet mellem Udenrigsministeriet og imangu, har imangu lavet en komplet online marketingsanalyse. Målet er at optimere potalen til de kinesiske søgemaskiner og socialmedier.

Top Talent Denmark Case image
TEKNOLOGIER

Top Talent Denmark website er udviklet og designet fra bunden af imangu. Nedenstående teknologier er brugt i løbet af udviklingen og planlægningen, som varede 3 måneder.

Analysis
Design
Drupal CMS
Project Management
Online Marketing
SEO
Alan Chang
Projektleder
Alan Chang

På baggrund af imangu anbefalinger til optimering af online marketing med fokus på SEO, CPC og linkbygning mv., Er vi nu i gang implementeringen af ​​fase 3, som blandt andet omfatter et kinesisk microsite for at skabe mere trafik til det danske site studyindenmark.dk. imangu vejleder os med hensyn til linkopbygning. Søgemaskineoptimering og CPC kampagner på både engelsk og kinesisk har givet gode resultater.

Heidi Marie Anna Henrika Westerby
Project Officer
Udenrigsministeriet