TICKET OUTDOOR

Ticket, tidligere kendt som Ticket to Heaven, er et populært og kendt børnetøjsmærke. imangu har stået for Ticket Outdoor, en e-markeds platform for Ticket brandet i Kina. 

UDFORDRINGEN

Ticket kontaktede os med ønsket om at få udviklet en e-markeds platform til det kinesiske marked. imangu store erfaring og ekspertise med netop e-handel i Kina, gjorde at Ticket havde udset sig os som samarbejdspartner. Ticket havde nemlig ingen tidligere erfaring med Kina, og stod således på bar bund i forhold til det kinesiske marked. imangu skulle således stå for både at udvikle en platform i topklasse, samt assistere med viden og erfaring vedrørende internet virksomhedsdrift i Kina.

LØSNINGEN

Vi foreslog at udvikle platformen i Drupal, da dette er det langt mest fleksible Content Management System på markedet. Dette muliggjorde en let integrering af alle tænkelige funktioner, samt et skræddersyet design som skulle målrettes det Kinesiske marked. Desuden tilbød vi at stå for registrering af ICP licens, som er påkrævet for at drive internet virksomhed i Kina, samt at stå for SEO og SEM (Search Engine Optimization/Marketing) på de kinesiske pendanter til Google og Yahoo. Endvidere foreslog vi at linke hjemmesiden til T-Mall og Taobao, de på daværende tidspunkt største webshops for luksusvarer i Kina.

RESULTATET

Ticket Outdoor blev udviklet i et topmoderne og skræddersyet design, som udviklet i samarbejde med Ticket, sørgede for at præsentere brandets unikke identitet på bedste vis. Hjemmesiden blev udviklet som et produkt- og handels-website, hvor der let skulle kunne navigeres mellem de forskellige produkter, og hvor købsflowet var optimeret til få klik med musen. Desuden sørgede vi for at brandet lå højt på diverse kinesiske søgemaskiner, og at handlen på det kinesiske marked fungerede gnidningsfrit. 

TICKET OUTDOOR Case Image
TEKNOLOGIER

Ticket Outdoor blev planlagt og udviklet af imangu i løbet af 3 måneder. Følgende ydelser og teknologier er indgået i processen.

Analyse
Planlægning
Design
Projektledelse
Hosting/ICP Licens
Drupal CMS
REST API
Responsive Design
SEO/SEM
Alan Chang
Projektleder
Alan Chang