Sweet Child of Mine

Tag billeder, skriv og husk alt om dit barns opvækst. Del nemt med venner og familie. Sikre en kopi for altid med smart print til bog funktion og få tilsendt flot fotobog med billeder og tekst om dit barns opvækst.

UDFORDRINGEN

Kunden kom til imangu med ønsket om at udvikle en app til at gemme, præsentere og få trygt billeder som forældre og bedsteforældre ofte tager mange af, men ikke har en nem måde at gemme og præsentere dem på. Ideen var fra starten at det skulle være nemt at tilføje billeder til forskellige prædefinerede skabeloner i appen. Disse virtuelle bøger skulle så efterfølgende kunne købes som fotobog i trykform. Hele processen skulle automatiseres, så ingen manuelle handlinger var nødvendige for at behandle og producere fotobøger i appen.

LØSNINGEN

Fra starten var vi klar over at udfordringen var at udvikle en app, hvor billeder nemt kan indsættes i skabeloner og efterfølgende kan genereres i høj opløsning, så de efterfølgende kan sendes til trykkeriet, som så printer en fysisk udgave af fotobogen. Vi forslog at udvikle en app-server, der automatisk konverterer brugerens virtuelle fotobøger til 300DPI PDF format, som er det format trykkeriet kræver, for at kunne levere den bedste kvalitet. Udover det forslog vi at udvikle en app-server, hvor nye fotobøger løbende kan tilføjes. Eksempelvis med temaer som jul, fastelavn, sommer osv.

RESULTATET

Appen er en af vores absolut flotteste, og en app hvor mange forskellige teknologier går op i en højere enhed. Købsflowet, tilpasning af billederne i de prædefinerede fotobøger og ikke mindst det automatiserede flow som sikre sig, at højtopløselige billeder automatisk sendes til trykkeriet. Sweet Child of Mine er en app vi er stolte af og vi håber at kunne være med til at forbedre appen mange år frem.

Sweet Child of Mine Case Image
TEKNOLOGIER

Sweet Child of Mine er udviklet og designet fra bunden af imangu. Nedenstående teknologier er brugt i løbet af udviklingen og planlægningen, som varede 3 måneder.

Project Management
Planglægning
Design
Native iOS
App server
REST API
E-pay betalingsløsning
Hosting
Alan Chang
Project Manager
Alan Chang

Den første måde jeg har set man let via sin smartphone kan skabe barnets bog sendt i hard cover til døren. Slut med den dårlige samvittighed over ikke-udfyldte bøger;-)

iOS bruger
Marts 2016