SCHOW KARLSEN

Schowkarlsen tilbyder håndmalede oliemalerier af højeste kvalitet. Du kan finde tusindvis af portrætter og originale malerier i deres avancerede søgesystem.

UDFORDRINGEN

Vores opgave gik ud på at udvikle en platform med flotte og professionelle præsentationer af de forskellige kategorier og malerier i webshoppen. Webshoppen indeholder over 10.000 produkter, så et solidt søgesystem har været et af de væsentligste kriterier i projektet. Man skulle kunne søge efter titler, farver, stilarter og kunstnere. Mulighed for at importere produktbeskrivelser fra exel-ark var ligeledes også et krav fra kunden.

LØSNINGEN

Websitet er naturligvis udviklet i Drupal CMS 7 med specialløsninger til salg af kunst. Da der er tale om en webshop med mange tusinde produkter har vi udviklet et avanceret men brugervenligt søgesystem som er nemt at browse for alle. Løbende i projektet blev der ydet rådgivning til kunden hvorefter vi har taget imod input.

RESULTATET

Resultatet er et lækkert og brugervenligt design med et bagvedliggende Drupal system. Med det avancerede søgesystem kan du vælge dine kriterier og derefter vil de malerier der lever op til dine ønsker blive vist. Webstedet indeholder omfattende fleksible muligheder som gør det muligt at finde nøjagtigt det produkt du søger.

SCHOW KARLSEN Case Image
TEKNOLOGIER

SCHOW KARLSEN er udviklet og designet fra bunden af imangu. Nedenstående teknologier er brugt i løbet af udviklingen og planlægningen, som varede 6 måneder.

Project Management
Analysis
Design
Responsive design
Drupal Commerce
REST API
Niels Krogsgaard Eskildsen
Projektleder
Niels Krogsgaard Eskildsen

imangu har været den ideelle partner for os til at udvikle en web-shop, der kunne understøtte vores meget tekniske og skræddersyede krav. Både under og efter færdigudviklingen af www.schowkarlsen.dk har vi modtaget hurtig respons og oprigtig service lige meget hvad opgaven eller problemstillingen har været. imangu benytter sig af en moderne tilgang til deres arbejde ved at følge nyeste trends inden for både design og kodning - dette resulterer i et konkurrencedygtigt produkt med høj funktionalitet og er derfor jeg gerne vil anbefale imangu til folk med forretnings-ambitioner på digitale platforme.

Bjørn Ingwar Karlsen
CEO