SCANDINAVIA

STB eller Scandinavian Tourist Board, en sammenslutning af turistråd i Danmark og Norge, har igennem imangu fået lanceret en promoverings-hjemmeside på det kinesiske marked.

UDFORDRINGEN

STB, en sammenslutning af Visit Denmark og Visit Norway, kontaktede imangu med ønsket om at få udviklet en webportal, som skulle promovere turisme i Skandinavien for potentielle kinesiske turister. imangu store erfaring og ekspertise med Kina, gjorde valget af vores webbureau naturligt, da ønsket fra STBs side ikke blot bestod i udvikling af en hjemmeside, men også ekspertviden om det kinesiske marked, samt Social Engine Marketing (SEM) i Kina.

LØSNINGEN

Vi foreslog at udvikle hjemmesiden med udgangspunkt i Drupal CMS (Content Management System), da dette er det klart mest fleksible back-end system på markedet, og da det endvidere giver mulighed for at integrere alle tænkelige funktioner, samt at skræddersy hjemmesiden, så den får et unikt design. Vi foreslog at administrere web-hosting i Kina, samt at sørge for at oprette en ICP licens, som er påkrævet for alle webhosts i Kina. Endvidere foreslog vi at stå for både Search Engine Optimization (SEO) og Search Engine Marketing, således at portalen var optimeret til det kinesiske e-marked. Endeligt foreslog vi også at integrere hjemmesiden med diverse kinesiske sociale medier, herunder Youkou (Kinesisk Youtube) og Weiboa (Kinesisk Twitter).

RESULTATET

Hjemmesiden er udført i et skræddersyet design, som viser Skandinavien fra sine bedste sider, og taler direkte til den kinesiske folkeånd. Fokus ligger således på klare linjer tegnet i stil med nordisk design, blandet med den eventyrlighed, som kendetegner den i Kina så folkekære H.C. Andersens magiske univers. Hjemmesiden er integreret med diverse kinesiske sociale medier, således at Skandinavien promoveres bredt i hele Kina. Endvidere er både billeder og information let at administrere for STB’s medarbejdere, så hjemmesidens indhold gnidningsfrit kan redigeres og opdateres. Desuden er hjemmesiden oversat til både kinesisk og engelsk.

SCANDINAVIA Case Image
TEKNOLOGIER

SCANDINAVIA er udviklet og designet fra bunden af imangu. Nedenstående teknologier er brugt i løbet af udviklingen og planlægningen, som varede 2 måneder.

Projektledelse
Analyse
Design
REST API
Responsivt design
Drupal CMS
Oversættelse
Hosting
SEO/SEM
Alan Chang
Project Manager
Alan Chang

imangu medarbejdere er dygtige og hurtige til at få løst opgaver vi kommer med. STB har nu kørt i flere år og vi har været rigtig glade for samarbejdet med deres kontor i Beijing. Vi er godt tilfredse med at det er imangu, som fortsat drifter sitet. Vi anbefaler dem altid til alle, der skal have udviklet et website til det kinesiske marked.

Flemming Bruhn
Direktør
VisitDenmark