PlayMapr

Appen som muliggør at du kan finde legekammerater til dine børn, uanset hvor i befinder jer.

UDFORDRINGEN

Nicoline Tardini opsøgte os i 2014 med en vision om en App, hvor forældre skulle kunne finde legekammerater til deres børn ved brug af GPS. Den skulle endvidere muliggøre kommunikation mellem forældrene, så legeaftaler mellem børnene kunne planlægges. Appen var allerede blevet udviklet, men som Cross-platform, hvilket vil sige at den ikke var udviklet særskilt til hverken iOS eller Android styresystemerne. Dette havde desværre, men i vores erfaring også selvfølgeligt, skabt en række problemer med kvaliteten af Appen. Kunden ønskede derfor at imangu skulle stå for en professionel genudvikling a PlayMapr.

LØSNINGEN

Vi foreslog at udvikle PlayMapr som en native app, i første omgang til iOS dvs. til Apple produkter, og senere også Android dvs. Samsung, Huaewei mm. På den måde kunne vi sikre at det let som en leg at benytte Appen, samt at den fungerer optimalt på tværs af forskellige typer tablets og telefoner. Desuden gav det os mulighed for at udvikle PlayMapr i et professionelt og flot design, og sikre os at IT-sikkerheden var helt i top. 

RESULTATET

PlayMapr er udviklet til at fungere som platform for et stort netværk af børnefamilier, og fik ved udgivelse meget omtale og ros for både vision, design og funktionalitet. Appens design gør den yderst brugervenlig og let at navigere for selv de bedsteforældre, som ikke er særligt IT-kyndige. Desuden er den nu udgivet på flere sprog. PlayMapr har integreret Google Maps’ GPS-funktion, og diverse sociale medieplatforme, og er således opdateret med de nyeste og mest populære internet teknologier på dagens marked. Der er endvidere lagt stor vægt på sikkerheden, så forældre trygt kan benytte Appen til at arrangere legedates til børnene, når de er i sommerhus eller lignende.

PlayMapr Case Image
TEKNOLOGIER

PlayMapr blev udviklet af imangu, og følgende ydelser og teknologier har været benyttet i løbet af den 2 måneder lange process.

Projektledelse
Analyse
Design
Native iOS
Native Android
REST API
Niels Krogsgaard Eskildsen
Project Manager
Niels Krogsgaard Eskildsen

Det er en ret smart app den her, den kunne jeg godt have brugt da jeg var barn

Mikkel Kryger
Go’ Morgen Danmark