OZARK GEAR

Kinas største brand af trekkingudstyr og friluftstøj. imangu bygger 4 websites, som samler deres brand, salg og kontakt til kunderne under én administration og gør marketing til en leg.

UDFORDRINGEN

OZARK GEAR kom til imangu umiddelbart efter de havde lanceret deres nye website. De var ikke glade for deres gamle design og ønskede et komplet redesign af websitet samt nye funktioner. OZARK GEAR ønskede også at få et selvstændigt B2B website, hvor deres forhandlere kunne få tilbud og andet reklamemateriale samt et fansite, hvor de nemt kunne kommunikere med deres kunder. Alt dette sat sammen i et responsivt design, satte forventningerne skyhøje til imangu evner.

LØSNINGEN

imangu var klar over, at OZARK GEARS brand var det vigtigste og som følge af dette, var den største udfordring at lave et design uden sidestykke. Derfor lavede imangu en konkurrence blandt deres designere om at komme op med det bedste grafiske udtryk til de 4 nye websites. OZARK GEAR fik selv lov at vælge det bedste design og imangu arbejdede efterfølgende videre med at perfektionere dette. imangu anbefalede at udvikle de 4 websites i Drupal 7 CMS, som ville gøre den daglige administration til en leg. Drupal gør det nemt senere at tilføje nye funktioner.

RESULTATET

Resultatet er fire super moderne responsive websites, bygget i Drupal 7 CMS, fuldstændig tilpasset OZARK GEARS brand og forretningsmodel. OZARK GEAR har nu 4 websites med én samlet administration, så de nemt kan kommunikere med deres kunder, forhandleres og deres mange fans. Alle sites er integreret med kinesiske sociale medier samt Taobao / Tmall, som er Kinas største E-Commerce platform. Samarbejdet mellem OZARK GEAR og imangu fortsætter, og i fremtiden planlægger OZARK GEAR at udvide alle 4 websites med nye smarte funktioner.

Ozark Gear Case Image
TEKNOLOGIER

OZARK GEAR er udviklet og designet fra bunden af imangu. Nedenstående teknologier er brugt i løbet af udviklingen og planlægningen, som varede 2 måneder.

Project Management
Analysis
Design
REST API
Responsive design
Drupal Commerce
Translation
Hosting
Alan Chang
Projektleder
Alan Chang