Oddsbattle

Oddsbattle er Appen, hvor du kan udfordre dine venner og få afgjort, hvem der er den ultimative oddser.

UDFORDRINGEN

imangu blev kontaktet af den tidligere professionelle pokerspiller, og ihærdige fritids oddser Frank. Frank havde fået den gode idé at udvikle en app hvorigennem venner, kollegaer og bekendte kunne oddse imod hinanden på venskabelig vis, og kæmpe om virtuelle penge – Battle Dollars – samt retten til at hovere internt. Appen skulle således bl.a. integreres med både sociale medier, samt diverse odds sider for at kunne operere med virkelige odds.

LØSNINGEN

Vi foreslog at udvikle Appen som Native til både iOS og Android styresystemerne. Native Apps er de mest komplekse at udvikle, men giver også den langt bedste kvalitet bl.a. med hensyn til design, responsivitet på tværs af skærmtyper, samt integrering af forskellige funktioner. Da målet var at opnå en stor brugerbase, samt integrering med bl.a. email og sociale medier såsom Facebook, var Native App det naturlige udgangspunkt. Finansieringen af Appen blev opnået via Crowdfunding, hvilket også har skabt en god base for markedsføring, da der på den måde er mange interessenter som kan forøge Appens brugertal igennem deres netværk.

RESULTATET

Oddsbattle er en gennemført spil-App med et stort potentiale. Designet er super brugervenligt, således at alle odds glade personer kan deltage, uden at have det store IT-tække. Den er udviklet til og testet på alle typer smartphones og tablets, og er således optimeret til at alle kan være med. Desuden er der et stort udviklingspotentiale, da vi i planlægningsfasen har medtænkt en række nye funktioner som kan integreres løbende, som Appens brugertal stiger.

Oddsbattle Case image
TEKNOLOGIER

Oddsbattle blev designet og udviklet fra bunden af imangu. I løbet af den 4 måneder lange process har følgende ydelser og teknologier været i spil.

Projektledelse
Analyse
Design
Native Android/iOS
REST API
PHP 7
Responsivt Design
Niels Krogsgaard Eskildsen
Projektleder
Niels Krogsgaard Eskildsen