Najima

Najima er et webbaseret koncept, som sigter mod at hjælpe unge som bliver tvunget på genopdragelsesrejse i udlandet, med at komme sikkert hjem igen. imangu har i løbende sparring med Lul Omar udviklet konceptet og det grafiske design (UX/UI).

UDFORDRINGEN

imangu blev kontaktet af Lul Omar, en inspirerende ung kvinde, som på egen krop har mærket hvad det vil sige at blive tvunget på genopdragelsesrejse, og måtte kæmpe sig tilbage til Danmark igen. Lul ville hjælpe andre unge, som bliver udsat for samme oplevelser af deres familier. i løbende sparring med Lul, har imangu udvikle et stærkt webbaseret koncept og et skræddersyet design, med stærk symbolik.

LØSNINGEN

Lul havde brug for hjælp til to ting da hun kontaktede os første gang; 1.) til sparring omkring konceptet og hvordan man med et digitalt værktøj kunne hjælpe unge i en svær situation, 2.) grafisk materiale som kunne bruges til at finde samarbejdspartnere og funding til udviklingen af værktøjet. Vi brugte mange timer på at sparre frem og tilbage med Lul, og bød ind med vores erfaring om både startup projekter og brugerflow. Fx. var den oprindelige tanke at udvikle en app til download i Appstore og Google Play, men da anonymitet var af højeste prioritet, foreslog vi at udvikle konceptet som en såkaldt webapp der kan tilgås i incognito tilstand i en browser uden at efterlade digitale spor. Najima konceptet bl.a. inkorporerer kortfunktion, rejseplaner, dokument og billedmapper til rejsedokumenter, Pas og andet, samt direkte kontaktlinjer til relevante partnere som fx. ambassader, og en SOS-knap som sender geolokation og nødtekst til partnere og netværk.

RESULTATET

Najima konceptet udspringer af en analyse af problemstillingen og brugernes behov og digitale muligheder i en svær situation. Alt design er skræddersyet fra bunden og udviklet i løbende dialog med Lul, som bl.a. bød ind med farvepræferencer og et koncept til logoets symbolik. Udover Grafisk design til Najima, udviklede vi også en 12 siders Powerpoint skabelon til præsentationsmateriale og investorpitch. Vi ser meget frem til at udvikle Najima, når de sidste partnere er fundet til konceptet.

Najima case image
TEKNOLOGIER

Najima Konceptet og Grafisk Design er skræddersyet fra bunden af imangu.

Analyse
User Experience (UX) Design
User Interface (UI) Design
Projektledelse
Powerpoint Præsentationsmateriale
Pawel Boruszczak
Senior Project Manager
Pawel Boruszczak