My Mind is Yours

Helt ny måde at tænkte social app på. My Mind is Yours gør kontakt til andre gennem appen sjovt og spændende.

UDFORDRINGEN

Kunden kom til imangu med ideen om at bygge en social app, som skaber kontakt mellem brugere på en hel ny innovativ måde. Tanken var at fjerne så mange barriere som muligt, og få brugerne til at skrive sammen, uden på forhånd at kende personerne fra et profilbillede eller beskrivelse. Appen gør at brugeren kan udfordre hinanden uden fordomme og forventninger.

VORES LØSNING

Fra starten var det tydeligt at denne app havde potentiale til at blive stor med et meget stort antal brugere, derfor anbefalede vi fra starten at udvikle appen Native med en PHP app backend. Designet skulle lave custom helt fra bunden og matche konceptet i alle aspekter. 

DET ENDELIGE RESULTAT

Resultatet er en rigtig lækker app, i et lækkert design, som er simpelt og nemt at gå til. Uden nævneværdig markedsføring fik appen ved lancering første dag 200 nye brugere, og nu hvor vi skriver dette, er antallet af brugere steget til flere tusinde. Appen blev fra start udviklet til engelsk- og tysk sprog og står nu overfor en lancering på det tyske marked, hvor vi alle forventer stor succes.

My Mind Is Yours case image
TEKNOLOGIER

My Mind is Yours blev planlagt og udviklet fra bunden af imangu. De følgende metoder blev brugt under udviklingen, som forløb over 2 måneder.

Analyse
Projektledelse
Design
App Server
REST API
Native apps
SEO
SMM
Niels Krogsgaard Eskildsen
Projektleder
Niels Krogsgaard Eskildsen

My mind is yours er blevet til i perfekt samarbejde med imangu. Da vi aldrig før havde beskæftiget os med udvikling af en app, så var det vigtigt for os at finde den rette samarbejdspartner. Dem fandt vi i imangu.
imangu gjorde processen overskuelig fra start og fik sikkert guidet os igennem forløbet. imangufanger hurtigt den idé man har med sit projekt og lægger derefter en realistisk strategi. Det gælder både designdelen og selve udviklingsdelen.
Det man ikke forstår, forklares på en behagelige måde, og de ting der måtte opstå løbende, løses på bedste vis i en god tone.
Vi er MEGET stolte af vores app og vi ser frem til det fortsatte forløb.

Anders Mortensen.
Administrerende Direktør/CEO