Mindzoo

Slut med løse lapper og hullet hukommelse! Mindzoo gør det nemt at holde styr på alle de små og store informationer i din hverdag.

UDFORDRINGEN

Mindzoo havde en spændende idé som skulle gøre det nemmere at holde styr på alle detaljer der foregår i dit liv. Ud af det behov fødtes idéen til en internettjeneste, hvor man som bruger, skulle kunne indtaste og strukturere præcis de oplysninger, man havde behov for. Hurtigt og nemt.

LØSNINGEN

Mindzoo kontaktede imangu i forbindelse med opgaven, og vi forslog at bygge et professionelt og brugervenligt website, hvor man kan oprette sig som bruger og derefter sammensætte sin personlige notesbog på nettet.

RESULTATET

Vi har udviklet et meget brugervenligt og flot website som passer til Mindzoo’s idéer og behov. Der er i alt 32 notesbøger og du kan skræddersy din Mindzoo til præcis de emner du har brug for, og derudover kan du dele dine noter og få påmindelser. Som sidste step har vi også ydet vejledning i forbindelse med bl.a. analyseværktøjer. Mindzoo får løbende flere og flere abonnenter og fremover kan du oprette et Mindzoo+ abonnement – helt gratis.

Mindzoo Case Image
TEKNOLOGIER

Mindzoo blev planlagt og udviklet fra bunden af imangu. De følgende metoder blev brugt under udviklingen, som forløb over 1 måned.

Projektledelse
Analyse
Design
Responsivt design
Drupal CMS
REST API
Niels Krogsgaard Eskildsen
Project Manager
Niels Krogsgaard Eskildsen

”Det var en helt igennem positiv oplevelse af lægge udviklingen af Mindzoo.dk i hænderne på imangu. Alt har fungeret til min fulde tilfredshed, lige fra databasestruktur til backend, frontend, integration med betalings-gateway, integration med MailChimp, integration af Google Analytics osv. Kommunikationen med først og fremmest vores kinesiske projektleder hos imangu har været i top. Strukturen og overblikket har hele vejen igennem været intakt og engagementet fra hele teamet har ganske enkelt været i særklasse. Ja, vi har selvfølgelig haft udfordringer undervejs - men alt er blevet håndteret hurtigt og professionelt. Jeg kan varmt anbefale imangu og glæder mig selv til det fortsatte samarbejde.”

Klaus Bundgård
Mindzoo.dk, CEO