MathRumble

MathRumble er et sjovt og tempofyldt talspil hvor du kan udfordre venner, bekendte eller endda en tilfældig modstander fra overalt i verden.

UDFORDRINGEN

Først og fremmest var det vigtig for os at forstå alle regler og detaljer i spillet. Derudover skulle spillet naturligvis være et sjovt talspil med et spændende gameplay, som både kunne spilles af børn og voksne. I spillet skulle det både være muligt at spille mod venner, familie eller tilfældige modstandere. Derfor krævede spillet en spilserver, som kunne klare mange tusinde samtidige brugere

LØSNINGEN

Serveren anbefalede vi at hoste på Linux med Drupal som CMS. Objective-C til kodning af iOS appen. Vi foreslog at gøre det muligt at invitere venner direkte igennem app’en ved at forbinde appen til Twitter og Facebook. Fordi imangu selv udviklede serveren tilføjede vi også top 100 chart og live chatfunktion i spillet. Kunden ønskede at udvikle spillet i 3 sværhedsgrader så både børn og voksne kunne blive udfordret i timevis. Kunden ønskede spillet tilgængeligt som gratis og premium-version, og i den forbindelse forslog vi kunden at have reklamer i gratis udgaven og reklamefri premium-version.

RESULTATET

Spillet er nu tilgængeligt i App Store og fik på meget kort tid vakt interesse i mange lande over hele verden. MathRumble har nemlig et spændende layout og gør det rent faktisk muligt at lære matematik på den sjove måde. Ved køb af premium-versionen får du mulighed for at øve dig, følge dine statistikker og samtidig vil du ikke se reklamer under spillet.

MathRumble Case Image
TEKNOLOGIER

MathRumble er udviklet og designet fra bunden af imangu. Nedenstående teknologier er brugt i løbet af udviklingen og planlægningen, som varede 3 måneder.

Project Management
Analysis
Design
Native iOS
App Server
Hosting
Niels Krogsgaard Eskildsen
Projektleder
Niels Krogsgaard Eskildsen

”Et helt vildt sjovt og lærerigt spil, der styrker matematikfærdighederne for både børn og voksne. Endnu federe med de mange nye opdateringer!”

En iTunes-Bruger
3. April. 2013