LICENTIX

LICENTIX er en markedsplads for udlicensering og salg af patentrettigheder. Platformen gør det nemt for ejere af patentrettigheder få fortjeneste fra deres rettigheder. 

Udfordringen

LICENTIX kom til os med et ønske om at udvikle en ny peer-to-peer platform til udlicensering og salg/køb af patentrettigheder. Ønsket var et komplekst system med mange funktioner, kombineret med høj brugervenlighed og et intuitivt design. Desuden skulle flows og kommunikation mellem brugerne, samt mellem platformen og andre patentdatabaser, være fuldt automatiseret.

Løsningen

Den høje kompleksitet og kravene til brugervenlighed, gjorde at vi foreslog Drupal CMS som platform for webudviklingen. Drupal er markedets mest fleksible back-end system, og muliggør derfor at de avancerede funktioner som LICENTIX ønskede, statistikværktøjer mm., let og hurtigt kan tilføjes i takt med at behovene opstår. 

Resultatet

Resultatet er en flot designet, fleksibel og yderst effektiv SAAS platform (Software as a Service). Systemet kommunikere automatisk med andre patentdatabaser, hvilket gør det let for brugere at administrere deres patenter og søge efter nye eller lignende verden over. Hjemmesiden er optimeret, så både salg, køb og udlicensering kan opnås ved så få klik som muligt, og der er lagt stor vægt på at navigeringen foregår intuitivt, så alle kan være med. 

LICENTIX Case Image
TEKNOLOGIER

LICENTIX er udviklet og designet fra bunden af imangu. Nedenstående teknologier er brugt i løbet af udviklingen og planlægningen, som varede 6 måneder.

Projektledelse
Analyse
Design
Responsivt design
Drupal CMS
REST API
Alan Chang
Project Manager
Alan Chang