Skip to main content
LANGUAGEWIRE

LANGUAGEWIRE

Skab bedre flersproget indhold - samarbejd med et globalt netværk af sprogeksperter i LanguageWire og forbind med flere kunder ved at tale deres sprog.

Kunde
LANGUAGEWIRE
Ydelser
Planlægning & Web Udvikling
Teknologier
Drupal CMS
PHP
Tidslinje
6 måneder

Højdepunkter

Udfordringen

LanguageWire kom til imangu med et behov for at udvikle plugins, så forskellige open source CMS kan forbinde til LanguageWires oversættelsessystem.

Løsningen

imangu lavede en detaljeret teknisk planlægning og kom op med en nem plug and play løsning, som gør LanguageWires kunder i stand til nemt at forbinde deres hjemmesider til LanguageWires oversættelsesnetværk.

Resultatet

Resultatet er et brugervenligt plug in, som er nemt at installere på eksisterende websites. Brugeren can vælge hvilket indhold, de vil have oversat efter installationen, og indholdet bliver sendt til LanguageWire gennem en API. Når oversættelsen er færdig, sendes den tilbage til websitet og brugeren kan vælge, om indholdet skal publiceres med det samme.

Har du et projekt?

Tal med vores professionelle udviklere og få vores uforpligtende feedback på dit projekt eller din idé. Tøv ikke med at kontakte os i dag, vi svarer altid inden for 24 timer.