KeepKeeping

KeepKeeping - Målmandstrænerens arbejdsredskab. Planlæg og gennemfør din målmandstræning smart og enkelt med Keepkeeping!

UDFORDRINGEN

Keepkeeping kom til imango med en ide om at udvikle det perfekte målmandstræningsredskab. Kunne en træner have sin iPad med på fodboldbanen, hvor alle informationer om øvelser og træningsforløb var gemt, ville træningen blive mere effektiv og nemmere at følge

LØSNINGEN

imangu foreslog at bygge systemet som et website, der samtidig tog sig godt ud på en tablet. Platformen vi anbefalede var som altid Drupal CMS, som giver en store fleksibilitet i en skræddersyet løsning som denne.

RESULTATET

Resultatet er et flot visuelt værktøj til planlægning af målmandstrænings, nem tilgang til videoer og et smart betalingssystem. Man kan som træner nemt oprette skræddersyet træningsprogrammer, der nemt kan deles med andre eller printes.

KeepKeeping Case Image
TEKNOLOGIER

KeepKeeping blev planlagt og udviklet fra bunden af imangu. De følgende metoder blev brugt under udviklingen, som forløb over 3 måneder.

Projekledelse
Analyse
Design
Responsivt design
Drupal CMS
REST API
Niels Krogsgaard Eskildsen
Projektleder
Niels Krogsgaard Eskildsen

KeepKeeping er det arbejdsredskab som jeg længe har savnet i mit arbejde som målmandstræner. Planlægningen er hurtig, enkel og med inspiration fra videoøvelserne sammensætter jeg træningsprogrammer med høj kvalitet.

Claus Fallentin
DBU