Jing Zi

Yingzi Jianghu is a Chinese language social media app aimed at martial arts enthusiasts in China. It enables them to meet and train with people of all styles.

UDFORDRINGEN

Vi havde brug for at skabe en omfattende socialmedie app, der kunne virke både i Android og iOS med avancerede chatfunktioner, præcis GPS-lokalisering, movement tracking opdateringer, begivenheder, events og arrangementer m.m. Desuden skulle app´en være fuldt integreret med Wechat, QQ, Weibo og Alipay API's i relation til login, samt kunne håndterer platformsdeling og inkluderer betalingsfunktioner fra tredjepart.

LØSNINGEN

App'en blev udviklet med brugervenlighed og design som de vigtigste parametre. App'en er let at navigere samt indhold kan nemt og frit deles med brugernes andre sociale medier (Wechat og Weibo). Chatmodullet blev bygget helt fra bunden samt fyldt med unikke funktioner.

Implementeringen af betalingsfunktioner fra tredjepart var en af de vigtigste udfordringer. Tenpay og Alipay API's blev implementeret, og det blev gjort muligt at sende penge imellem brugerne gennem disse i app´en.

RESULTATET

Resultatet var en stilfuld app med kraftfuld understøttelse og en enorm alsidighed. Den brugerdefinerede chat interface giver brugerne mulighed for at sende billeder, lydoptagelser og filer til hinanden. Begivenheder, events, arrangementer og øjeblikke kan deles i Wechat og Weibo, hvormed app´en integreres i den eksisterende sociale medieinfrastruktur, der sikrer dens succes.

Jing Zi Case Image
TEKNOLOGIER

Jing Zi er udviklet og designet fra bunden af imangu. Nedenstående teknologier er brugt i løbet af udviklingen og planlægningen, som varede 4 måneder.

Project Management
Analysis
Design
Native iOS
Native Android
App Server
REST API
Hosting
Rasmus Bengtsen
Projektleder
Rasmus Bengtsen