Hurrah

Hurrah er en ny og revolutionerende App til vikar booking. Aldrig har det været nemmere for virksomheder og flexibel arbejdskraft at finde hinanden!

UDFORDRINGEN

imangu blev kontaktet af holdet bag denne revolutionerende idé til en App til vikarbooking. Målet var at skabe super overskuelig platform, hvorfra fleksible arbejdere let kunne finde jobs, og hvorfra virksomheder ved ganske få klik kunne hyre vikarer. Alt skulle være fuldt automatiseret, således at virksomheder blot skulle vælge de bedst egnede kandidater og klikke på ”hyr” knappen. Såfremt interessen var gensidig, ville Appen sørge for resten.

LØSNINGEN

For at lykkedes med at udvikle en App, som stemte overens med visionen, foreslog vi at bygge to Native Apps. Én til iOS- og én til Android styresystemet. Native Apps er den mest komplekse metode til udvikling af Apps, men giver samtidig den lang bedste kvalitet på alle parametre. For at garantere den ultimative brugeroplevelse, var valget af back-end system derfor naturligt. imangu skulle endvidere stå for at designe Appen fra bunden, sparring omkring forretningsplanen og Appens funktioner, samt analyse og planlægning.

RESULTATET

Vi er utroligt stolte af at have udviklet Hurrah, og har store forventninger til Appens potentiale for at overtage markedet for vikar-booking. Appen er udviklet med skalering for øje, således den kan udvides til andre typer arbejde end flexjobs, samt til andre lande. Designet er super brugervenligt, og det er både let og intuitivt at hyre nye medarbejdere. Appen benytter et lignende rating-system som Über, således medarbejdere kan vælges på baggrund af både meritter ved tidligere vikaropgaver, såvel som kvalifikationer. Med Hurrah kan virksomheder nu hyre vikarer ved et par enkelte klik på en telefon, alt det administrative klarer platformen. Lettere bliver det ikke!

Hurrah billede
TEKNOLOGIER

Hurrah blev designet og udviklet fra bunden af imangu. I løbet af den 3 måneder lange process, har følgende ydelser og teknologier indgået.

Projektledelse
Design
Analyse
Native iOS/Android
SEO
PHP 7.2 Custom Code
REST API
Alan Chang
Projektleder
Alan Chang