HomeSecure Smart

HomeSecure udlejer det nyeste inden for alarmsystemer, og tilbyder den højeste sikkerhed i hjemmet til lave og gennemsigtige priser. 

UDFORDRINGEN

Bag HomeSecure står serie-iværksætter Torben Scheel (Bibob, Telmore mm), og med ham ved roret har HomeSecure sat sig et ambitiøst mål om at blive markedsførende indenfor en kort årrække. HomeSecure ønskede at få udviklet en webshop, hvorfra alt salg og administration af abonnementer skulle foregå. Målet var en fuldt automatiseret e-handelsplatform eller e-lejeplatform, som skulle muliggøre let og overskuelig selvbetjening ved oprettelse af abonnement, samt ved kundens håndtering af sit abonnement efterfølgende. HomeSecure lagde stor vægt på at designet skulle være flot, strømlinet og give et topprofessionelt førstehåndsindtryk. Derudover ønskede HomeSecure at benytte imangu store erfaring med startups til at sikre en stærk lancering, samt til at stå for koordinering af forskellige marketing tiltag, herunder bl.a. nyhedsbrev og SEO/SEM (Search Engine Optimization/Marketing).

LØSNINGEN

Vi foreslog at udvikle HomeSecure’s udlejningsplatform i Drupal CMS (Content Management System). Drupal er det væsentligste back-end system på markedet. Det kræver højere ekspertise at udvikle i Drupal, end fx Wordpress, men til gengæld tilbyder Drupal den langt mest fleksible integration af alle tænkelige funktioner på en hjemmeside, og muliggør ydermere at udvikle et fuldstændigt unikt og skræddersyet design i højeste kvalitet. Vi tilbød at stå for at designe siden fra bunden, og hyre en professionel fotograf til at stå for flotte billeder af alarmsystemets forskellige enheder. Endelig aftalte vi at imangu skulle stå for koordinering af lancering, udarbejdelse af tekst til bl.a. nyhedsbrev, pressemeddelelser, og indhold på hjemmesiden i samarbejde med en professionel journalist, samt optimere hjemmesiden og indhold, således at HomeSecure kunne opnå høj rangering på søgemaskinerne.

RESULTATET

HomeSecure hjemmesiden er en stilren og flot platform, hvor webdesignet er bygget til at komplimentere selve alarmsystemets design. Allerede kort tid efter lancering, minder den tidlige succes om Bibob og Telmore’s indtræden på telemarkedet. Hjemmesiden er optimeret og testet til alle skærmtyper, således at den fungerer perfekt på alle typer enheder, hvad end det er tablet, telefon eller pc. Købs flowet, dvs. sign up af nye abonnenter, er fuldt automatiseret og optimeret til one-page-checkout. Dette betyder i praksis, at vejen fra startside til køb af abonnement er brolagt med så få museklik som muligt. Hjemmesiden har integreret betalingsservicen Reepay, således at abonnement betaling kører automatisk gennem deres service. På hjemmesiden kan abonnenter endvidere logge ind, og administrerer deres abonnementer, og enten abonnere på nye enheder eller opsige eksisterende. Alt på siden er derved optimeret til at yde den største brugervenlighed, således at platformen kan tilbyde fuld selvbetjening, og på den måde holde omkostningerne i bund samtidig med at kunderne ydes den bedste service.

HomeSecure-webshop-case-image
TEKNOLOGIER

HomeSecure hjemmesiden blev designet og udviklet fra bunden af imangu. I løbet af den 4 måneder lange process, har følgende teknologier og ydelser indgået.

Projektledelse
Analyse
Design
Responsivt Design
Drupal CMS 8
Reepay Integration
SEO/SEM
REST API
PHP 7.2
Dedikeret Hosting
CDN Netværk
Niels Krogsgaard Eskildsen
Projektleder
Niels Krogsgaard Eskildsen

Jeg kunne ikke have været mere tilfreds med imangu som samarbejdspartner. Deres ekspertise og professionalisme har været en stor fornøjelse, og udover at have bygget den perfekte platform, har jeg fået mig en sparringspartner med kæmpe viden indenfor e-handel og marketing. Jeg anbefaler varmt imangu til alle virksomheder, store som små.

Torben Scheel
Stifter af HomeSecure